Olenko valmis auttamaan ilmaiseksi?

Suoraa tekstiä

16

Sain eräässä Facebook -ryhmässä kysymyksen blogitekstini alle ”Mitä hyödyt kun joku lukee sun blogia? Oletko valmis ilmaiseksi auttamaan ryhmäläisiä?”. Harvoin menee tunteisiin, mutta nyt meni.

Olen tehnyt niin pirun monta tuntia töitä TÄYSIN ILMAISEKSI blogini eteen. Blogin kirjoittaminen ei ole rakettitiedettä, mutta hitto kun olen nähnyt tämän eteen vaivaa. Omassa pienessä maailmassani on tosi iso juttu, että olen saanut näin pienessä ajassa monta ihanaa vakilukijaa. Haluankin tehdä kovasti töitä sen eteen, että pystyn tuottamaan mahdollisimman laadukasta sisältöä omalla tyylilläni. Pyrin panostamaan laadukkaisiin kuviin ja niistä on suurin osa otettu ammattikuvaajan kanssa. Kuvauksissa voi helposti mennä koko päivä. Olen kirjoittanut tekstiä, ottanut selvää aiheista joista kirjoitan, oikolukenut, vääntänyt ja kääntänyt.

En kuitenkaan valita missään nimessä siitä työmäärästä, joka blogista itselleni tulee, koska kirjoitan sitä täysin vapaaehtoisesti ja omasta tahdostani. Halusin vain vähän avata sitä, miksi tällaiset kommentit suorastaan oksettavat.

Mitä hyödyn? Ensinnäkin, vaikka saisin jokaisesta blogiklikkauksesta tuhat euroa, mitä se on keneltäkään pois? En valitettavasti saa, mutta vaikka saisin, niin en sitä anteeksi pyytelisi. Jokainen joka jaksaa tehdä töitä oman unelmansa eteen on pennosensa tai vaikka miljoonansa ansainnut. Miksi en saisi hyötyä? Olisihan se mahtavaa jos voisin sanoa, että tienaan blogillani niin paljon, että ei tarvitse paljon laskuja miettiä. Siinä onkin minulle seuraava tavoite 😉

Miksi en voisi promota tekstejäni ryhmissä joissa se on sallittu? Kamalaahan se on jos yksityisyrittäjä itseään markkinoi. Sitä paitsi, olen kirjoittanut ennen tätä tekstiä 66 blogipostausta, joista olen yhdessä maininnut myyväni Personal Training -palveluita. Paremminkin olisin siis voinut itseäni markkinoida, nyt kun jälkikäteen yrittäjänä mietin asiaa. Se ei kuitenkaan ole blogini pointti.

Olenko valmis auttamaan ilmaiseksi? Olen, blogini kautta. Haluan innostaa ihmisiä treenaamaan, motivoida ja tuoda esiin positiivista kehonkuvaa. Valitettavasti en pysty ilmaiseksi, enkä edes rahasta, antaa jokaiselle ihmiselle henkilökohtaista valmennusta.

Muistan myös, kun näin erään treenibloggarin postaavan kirjoituksensa toiseen Facebook -ryhmään. Siellä kommenttina oli seuraava ”Selkeä klikkiotsikko. En varmasti avaa!”, siis anteeksi mitä. Pitäisikö otsikon sitten olla mahdollisimman epämielenkiintoinen ja nöyristelevä? Otsikossa ei kuitenkaan voi kertoa kaikkea, joten pitäähän se olla kiinnostusta herättävä. Nyt kun ei kuitenkaan ollut kyse ”huijaussivustosta”, jossa otsikointi on täysin valheellinen sisältöönsä nähden.

Onko se tosiaan niin kamalaa jos joku on menestynyt? Tai haluaa menestyä ja tekee töitä sen eteen? Miksi aina pitää löytää ne negatiiviset puolet ja yrittää vetää toisia alas?

Positiivisuutta peliin ihmiset, nostetaan toinen toisiamme yhdessä ylös! <3

Kuvat: @akikuvaa
Meikki: @flormar
Hiukset: @bowhelsinki
Kuvaus lokaatio: Kaapelitehdas / Merikaapelihalli

Seuraa myös:
Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining