Uuden ajan fitnessmalli

Sisältää videon!

13

Olen nyt puolivuotta kisannut vuoden 2017 Fitnessmalli -tittelistä kahdeksan muun upean naisen kanssa. Osallistuin kilpailuun, koska vuodesta 2017 Fitnessmalli -kilpailussa ei arvostella osallistujien ulkonäköä, eikä kilpailuun kuulu diettejä, joka on mielestäni hyvä uusi tuulahdus muiden kisojen joukkoon. Tänä vuonna kilpailussa on etsitty hyvinvointialan uutta sometähteä ja mediapersoonaa. Kilpailuun on kuulunut tänä vuonna vahvasti sosiaalinen media eri osa-alueineen ja kisassa on etsitty inspiroivia persoonia.

(Katso myös video postauksen lopussa)

Kuva: Janica Grönqvist

Miten minä erotun joukosta ja miksi antaisit äänesi minulle?

Haluan toimia kehopositiivisuuden puolestapuhujana sekä inspiraation lähteenä. Pyrin omalla esimerkilläni laajentaa käsitystä fitneksestä, joka itselleni merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia, ei tiettyyn muottiin asettumista. Mielestäni edustan juuri sellaista uuden ajan fitnessmallia, jota kilpailussa tänä vuonna haetaan. Haluan toimia hyvinvointialan mallina, joka tarjoaa esikuvana tervettä itsetuntoa vaihtoehtona nuorilla ja miksei vahemmillekkin. Se mitä vien eteenpäin on mielestäni hyvin tärkeää. Laitan kuitenkin itseni mielelläni likoon hyvän asian puolesta, jonka takana voin seisoa täysin.

Toiset ovat pyöreämpiä ja toiset hoikempia, vartaloita on kuitenkin yhtä monta kuin meitä tallaajia. Ollaan siis ylpeitä siitä omasta vartalostamme, mihinkään muottiin ei tarvitse asettua.

Hyvinvointi edellä!

Jokaisen tuki ja jokainen ääni on kultaa <3

Äänesi voi käydä antamassa täällä

Kuvaus ja editointi: Janica Grönqvist

Seuraa myös:

Instagram @avatraining
Snapchat @annivall
Facebook www.facebook.com/anni.personaltraining
Tilaa kanavani Youtubessa: avatraining