MEDIAKORTTI

HENNA

HENNA 2.9K

Fitnessmalli 2.sija 2016

Blogissani pääset seuraamaan 23-vuotiaan vaaka naisen elämää, joka haluaa jakaa kauneus- ja hiusvinkkejä, terveellisten elämäntapojen tärkeyttä ja positiivisia ajatuksia. Fitnessmalli 2016 -kilpailu oli opettavaista aikaa monellakin tapaa. Olen löytänyt itsestäni paljon uusia puolia, sekä saanut uusia unelmia joita kohti tähdätä. Bloggaamisen aloitin kilpailun aikana ja haluan jatkaa sitä entistä suuremmalla intohimolla. Kauneudenalan ammattilaisena kirjoitan myös kauneudesta ja haluan korostaa, että jokainen meistä voi hehkua kauneutta ilman suurta meikkikerrosta kasvoissa! Kauneus lähtee sisältäpäin ja siitä, kuinka tunnemme itsemme.

Luonteeltani olen hyvin malttamaton, enkä osaa pysyä paikoillani. Olen tunteella eläjä ja haluan, että elämässä on uusia innostavia asioita. Pyrin elämässä hyvään tasapainoon liikunnan, ravinnon, mielen ja hyvinvoinnin suhteen. Itselleni on myös tärkeää  nauraa paljon ja viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka saavat tuntemaan onnellisuutta. Toivon, että jokaiselta löytyy tälläisiä ihmisiä ympäriltä <3

Rakastan matkustamista ja hyvää ruokaa. Olen ennen ollut kunnon jauhopeukalo, mutta nyt herkkujen tekeminen on siirtynyt lähinnä raakakakkuihin ja terveellisiin herkkuihin. Harrastuskokeiluja minulla on ollut monia ja tällä hetkellä kuntosaliharjoittelun lisäksi harrastukset vaihtelevat vuodenajan mukaan.

Toivon antavani lukijoilleni mielenkiintoista luettavaa ja vinkkejä jokapäiväiseen elämään.