POHJOSEN TYTTÖ

3

Rakennan ahkeraan polkua lapio kädessä!

Jep, taidan mä vähän olla. Viime vuosina varsinkin olen aivan rakastunut Lappiin ja sen mielettömiin maisemiin. Rakastan kesää ja lämpöä, mutta kyllä noissa isoissa kinoksissa, kirkkaissa päivissä, revontulissa, iloisissa ihmisissä ja kiireettömyydessä on sitä jotain. Etelä-Suomessa talviharrastukset kärsivät vähäisien lumimäärien takia jo useampana vuotena. Onneksi isäni (kutsun myös häntä Lapin tosielämän Ramboksi :D) asuu Levin lähellä, joten pohjosiin meneminen on helppoa: lähtee vain.

Tätä tekstiä aloitin kirjoittelemaan autossa, jolloin matkaa oli vielä jäljellä noin 7 tuntia. Takaisin Tampereelle aion tulla vasta vapuksi, jolloin sesonki Levillä loppuu. Menen työskentelemään paikalliseen kampaamoon Hair Studio Basementiin. Ihastuin kampaamoon, koska se on viihtyisä, valoisa ja hyvällä paikalla. Moni varmasti tietää, että jäin ennen lomaani kokoaikaiseksi yrittäjäksi. Tämä on minulle taas uusi aukeama elämässä, jolta haluan uusia haasteita ja paljon erilaisia työkeikkoja. Minusta oli inspiroivaa ja rohkeaa jättää palkkatyö ja lähteä hetkeksi jonnekkin ihan muualle. Täytyy myöntää, että olen aika innoissani!

Tulevana kuukautena aion tehdä töitä, treenata ahkerammin, blogata, nauttia pohjoisen ulkoilmasta urheillen ja pilkkien, sekä suunnitella tulevia projekteja. Muistathan seurailla mua myös instagramissa ja snapchatissa @kannistohenna .

Henna