Fitnessmalli 2016 finalistiesittelyssä Henna Kannisto

0

 

 

 

Moikka!

Olen Henna, 22-vuotias ja asun Pirkkalassa. Horoskoopiltani olen vaaka, mikä kuvailee luonnettani mielestäni oikein hyvin. Olen vähän sellainen tasapainoilija, monesti järki ja tunne kamppailevat keskenään. Olen sosiaalinen ja tarvitsen ihmisiä ympärilleni sekä nautin esiintymisestä. Kotoisin olen Jämsästä, mistä lähdin neljä vuotta sitten Helsinkiin reiluksi vuodeksi töihin. Pieneltä paikkakunnalta lähtö ison kaupungin sykkeeseen oli jännittävää, mutta todellakin oikea päätös. Kun eteen tulee uusia asioita joista täytyy selvitä, sitä monesti oppii itsestään uusia asioita. Elämä opettaa, kun menee eteenpäin!

Pienestä tytöstä asti urheilu on ollut minulle lähellä sydäntä. Lapsena olen saanut mahdollisuuksia kokeilla montaa eri lajia. Minusta on tärkeää, että lapsena saa olla mukana joukkuelajeissa, joissa sosiaaliset taidotkin kehittyvät ja saa uusia ystäviä. Olen kokeillut mm. jalkapalloa, uintia, itsepuolustusta, tanssia ja lentopalloa harrastin monta vuotta.

Tällä hetkellä harrastuksiini kuuluu kuntosali, pyöräily, hiihto ja lenkkeily. Kuntosaliin kiinnostus tuli vanhempieni kautta ja sieltä olen saanutkin paljon ohjeita oikein treenaamiseen. Äitini on toiselta ammatiltaan personal trainer, jolta saan paljon tukea ja vastauksia askarruttaviin asioihin. Tykkään liikkua luonnossa ja usein lenkkipoluille saan seuraa ystävistäni, joiden kanssa voi samalla jakaa viimeisimmät polttavat puheenaiheet. Perhe ja ystävät ovat minulle todella tärkeitä ja heille minulta löytyy aina aikaa.

Pyrin positiiviseen elämänasenteeseen ja sekin on yksi syy miksi hain Fitnessmalli-kilpailuun. Kilpailun aikana on nyt jo tullut paljon uusia asioita, joihin tarvitsee panostaa. Se haastaa minua, mutta samalla myös motivoi. Täytyy uskaltaa olla oma itsensä ja nauttia tästä ajasta näiden upeiden kilpakumppaneitteni kanssa. Uskon, että olisin hyvänä esimerkkinä urheilun, ravinnon ja muun hyvinvoinnin suhteen. Se, että tunnet olosi hyväksi ja onnelliseksi vaikuttaa sinuun ja muihin. Kaikille ei sovi samat ruoka- tai liikuntatottumukset vaan tarvitsee löytää itselle oikeat työkalut. Eihän me koskaan olla valmiita? Tai kukaan täydellinen? Aina voi timanttejakin hioa! Haasta itseäsi, nauti elämästä ja tähtää kohti unelmia 🙂

Terkuin,
Henna