TRAINER4YOU MUKAAN FITNESSMALLI 2017 -KILPAILUUN

Trainer4You tarjoaa Fitnessmalli -kilpailun voittajalle huikean palkinnon!

0

Fitnessmalli 2017 -kilpailussa etsitään seuraavia hyvinvointialan somen supertähtiä. Oma kiinnostuksen kohde voi olla mikä vain hyvinvointialan eri osa-alueista; ravitsemus, valmennus, ulkoinen hyvinvointi tai vaikkapa jokin tietty laji. Vaihtoehtoja, ja polkuja, on monta! Tavoitteena on kuitenkin löytää se juuri oma polku, ja oma mielenkiinnon kohde, jota yhdessä Fitnessmalli –    organisaation kanssa kehitetään ja viedään vuoden 2017 aikana eteenpäin.

Trainer4You tarjoaa Fitnessmalli 2017 -kilpailun voittajalle huikean palkinnon, nimittäin ilmaisen Personal Trainer -koulutuksen! Voittaja pääsee kouluttautumaan Personal Traineriksi heti voittonsa jälkeen. Palkinnon arvo on 3645€!

 

Trainer4You -koulutukset

Trainer4You on hyvinkin merkittävässä roolissa Fitnessmalli 2017 -kilpailussa, sillä hyvinvointialalla valmentaja toimiminen on monen naisen unelma. Valmentajalla on myös suuri vastuu, minkä vuoksi Fitnessmalli -organisaationa haluaakin tukea hyvinvointialalle valmentajiksi haluavien kouluttautumista. Trainer4You takaa maailman parhaat personal trainer -koulutuksen standardit, ja näin omalta osaltaan varmistaakin osaavien ja vastuuntuntoisten valmentajien kouluttamisen. Valmentajan rooli ja vastuu on suuri, minkä vuoksi juuri koulutuksen merkitys korostuu entisestään.

Nojaamme maailman johtaviin EuropeActiven asettamiin personal trainer koulutusstandardeihin ja luotamme kouluttajiemme mittavaan kokemukseen kentällä. EuropeActive on liikunta-alan kattojärjestö Euroopassa, joka valvoo liikunta-alan koulutusten laatua sekä osallistuu polittiseen päätöksentekoon.

Trainer4You tarjoaa monipuolisesti eri laajuisia ja kestoltaan eri pituisia koulutuksia. Voit tutustua koulutuksiin lisää klikkailemalla nimiä! Kirjaudu myös täysin maksuttomaan Trainer4You tietopankkiin, josta löydät lukuisia video- ja artikkelisarjoja treenin ja fiksun ravitsemuksen tueksi. Tietopankkiin pääset täältä: www.trainer4you.fi

Personal Trainer | Kuntosalivalmentaja | Ravintovalmentaja

Kehittävän harjoittelun perusteet | Tie tuloksiin -verkkokurssi  | Miellyttävä muutos verkkokurssi