DELIGHT MUKAAN FITNESSMALLI 2017-KILPAILUUN

Ihastuttava ja inspiroiva Delight on yksi kilpailukauden yhteistyöyrityksistä

0

Fitnessmalli 2017 -kilpailuun tulee muiden upeiden yritysten ja brändien ohella myös Delight – tuo ihanan inspiroiva ja energinen brändi! Delight tarjoaa koko kauden ajan aivan ihania tuoteuutuksia ja herkkuja finalisteille! Delight tuo nimensä mukaisesti iloa seuraajilleen ja asiakkailleen. Brändi ei vain tarjoa tuotteita, vaan myös inspiroivaa elämäntyyliä ja yhteisöllisyyttä, johon nyt Fitnessmalli 2017 -kilpailun finalistitkin ja Fitnessmalli -organisaatio saavat kunnian liittyä!

Miksi Delight luotiin?

Delight luotiin voimaannuttamaan liikkuuvaa, ja hyvinvoinnistaan huolehtivaa, kansaa! Niitä, jotka huolehtivat terveydestään ja välttävät sokeria tai muita terveydelle haitallisia ainesosia. Niille, jotka kaipaavat arkeensa terveellisiä herkkuja ja hyvää oloa.

Delight ei tee kompromisseja maussa ja terveydessä. Näiden on kuljettava käsi kädessä! Herkullisen välipalan ei tarvitse olla epäterveellinen.

 

Delightin kanssa tullaan tekemään koko finalistijoukon voimin upeita juttuja pitkin kautta. Mukaan mahtuu myös tapahtumatuotantoa erilaisten ihanien ja ilostuttavien tapahtumien muodossa, sekä kuvaukset koko finalistijoukolle!

Delightin edustaja istuu myös tuomaristossa I Love Me -messujen finaalissa, jonka IS TV lähettää livenä sivustollaan! Fitnessmalli 2017 -kilpailun kärkikolmikko saa mahdollisuuden toimia vielä kisavuoden jälkeen tämän ihanan brändin ambassadoreina.

 

🙂 Oh, how Delighted we are! 

Delight facebookissa www.facebook.com/FeelDelightedFinland
Delight Instagramissa @delightfinland #FeelDelighted
Delightin verkkokaupan löydät tästä www.alfandelight.com
Tähänkin arvontaan ehdit vielä osallistua, osallistumisaikaa 16.3.2017 asti!

Delight-day Turku Arvonta

Upea Delight-kokkauspäivä saa nyt jatkoa! Nyt kokataan terveellisiä herkkuja Turussa! ??Delight haluaa tarjota myös yhdelle seuraajistamme mahdollisuuden päästä mukaan 6.5. järjestettävään toiseen Delight-päivään Turussa! Tykkää Feel Delighted Finlandin sivuista ja kommentoi alle, kenet ottaisit mukaan viettämään herkullista iltaa Top Chef-kokki Josen ja Delight-tiimiläisten kanssa!Arvonta suoritetaan kaikkien 22.3. mennessä kommentoineiden kesken.Facebook ei ole mukana kilpailussa.

Posted by Feel Delighted Finland on Friday, March 10, 2017