FITNESSMALLI 2017 -KILPAILUN VAATESPONSORINA YVETTE

Uusi vaatemerkki liikunnallisille naisille!

0

Fitnessmalli 2017 -kilpailun virallinen vaatesponsori on uusi vaatemerkki Yvette! Verkkokauppa on avattu Suomessa maaliskuussa 2017 ja brändi on noussut nopeasti urheilullisten naisten suosioon. Vaatteet ovat kauniita ja naisellisia, sekä istuvat erittäin hyvin, vartalotyypistä riippumatta. Valikoimasta löytyy vaatteita aina vapaa-ajan vaatteista ammattimaiseen urheiluun saakka.

Yveten tarina on alkanut 3 -vuotta sitten Kiinassa, kun urheilullista elämäntyyliä arvostava yrittäjäpariskunta päätti perustaa oman vaatemerkin, Yveten. Kyseisellä pariskunnalla oli kokemusta yli 20 -vuoden ajan vaatteiden valmistuksesta omilla tehtailla, mutta intohimo urheiluun oli syy kyseisen brändin perustamiseen. Suomessa Yveten taustalta löytyy tällä hetkellä neljä energistä naista, joilla on suuri intohimo ja vankka kokemus vaatealalta.

Yveten vaatteet tullaa näkemään Fitnessmalli 2017 -finalistien päällä mm. sosiaalisessa mediassa, sekä I Love Me -messuilla päästään ihailemaan Yvette -muotinäytöstä! Olethan jo käynyt tutustumassa 2017 -finalistien blogeihin? Jokaisen finalistin somesta voit löytää myös Yvette -alekoodin ja näin päästä päivittämään treenivaatteesi uudelle tasolle!

Yvette Facebookissa

Yvette Instagramissa

Yvette verkkokauppa

Fitnessmalli 2017 -blogit

Vaatteet: Yvette