FITNESSMALLI 2017 SEMIFINAALI

Kilpailun semifinaali käydään 8.4 upeissa tilossa Villa Grandessa

0

Fitnessmalli 2017 semifinaali järjestetään upeassa Villa Grande Juhlahuvilassa 8.4! Semifinaaliin kutsutaan 40 hakijaa, joita testataan mm. erilaisissa sosiaalisen median tehtävissä semifinaalituomariston toimesta.

Semifinaalipäivää pääset seuraamaan Fitnessmalli.fi somekanavissa reaaliajassa!

 

Villa Grande on Vantaan Martinlaaksossa, Hämeenlinnantien välittömässä läheisyydessä sijaitseva erittäin kookas, hyvin varusteltu huvila.

Varustelutasoltaan tila soveltuu erinomaisesti juhlatapahtumiin, joissa on toiveena saada saman katon alle virallisempi, sekä epävirallisempi osuus. Kohde sopii tapahtuman luonteesta riippuen hyvin erilaisiin juhliin, pääluvuille 10-150.
Yläkerrassa on ruokailuryhmä 12 hengelle, sekä juhlakeittiö, elektroninen flyygeli, biljardi, pokeripöytä, apuruokapöytä kahdeksalle ja kuudelle, sekä elokuvascreen 250″ kankaalla, suurella sohvalla ja raheilla.

Keskikerroksesta löytyy apukeittiö, ulkoterassi kaasugrillillä ja hiiligrillillä, huvimaja puugrillillä, ulkoporeallas, 12 hengen sauna, hierontapöytä, hierova tuoli, solarium, juoksumatto, crosstrainer, soutulaite, sekä kuntopyörä. Saunaosastolla on suuri tv, joka näkyy myös saunaan. Keskusmusiikkijärjestelmä on myös saunaosastolla.