APOLLOMATKAT MUKAAN FITNESSMALLI 2017 -KILPAILUUN

Fitnessmalli -kilpailun voittaja viettää Apollomatkojen aktiiviloman Fuerteventuralla

0

Fitnessmalli 2017 -voittaja selviää I Love Me -messuilla lokakuussa 2017. Voittaja pääsee rentoutumaan pian kilpailun jälkeen Apollomatkojen aktiivilomamatkalle Fuerteventuran Playitas Resortille! Mukaansa voittaja saa ottaa vapaavalintaisen matkakumppanin.

 

Playitas on ainutlaatuinen lomakeidas kaikille sporttisille, jotka haluavat lomallaan aktivoitua – perheistä ja arkiliikkujista aina huippu-urheilijoihin. Playitas Resort on suuri ja mahdollisuudet treenaamiseen ja harjoitteluun ovat käytännössä rajattomat.  Playitaksen laajasta urheilulaji- ja aktiviteettivalikoimasta voi valita kuitenkin itse, mitä haluaa. Kukaan ei ota aikaa tai tarkista sykettä – ellei sitä halua!

Olipa laji mikä tahansa, löytyy Playitaksen valikoimasta varmasti tapa treenata ja voida hyvin. Jos rakastat vettä ja haluat uida tai vesijumpata, Playitaksessa on käytettävissä neljä uima-allasta. Jos viihdyt maalla, voit juosta radalla tai kokeilla sauvakävelyä. Tai vuokrata pyörän ja haastaa itsesi mäkisessä maastossa!
Kuivalla maalla voit harrastaa lukuisia muitakin lajeja, kuten spinningiä, pilatesta, joogaa sekä huoltaa lihaksia venyttelemällä. Päivä aloitetaan Atlantin rannalla aurinkotervehdyksellä. Lisäksi voit pelata tennistä, golfia, erilaisia sisäurheilulajeja kuten lento- ja koripalloa ja Kanariansaarten suurin kuntokeskus on vapaassa käytössä. Päätä reipas päivä rentoutumalla Tau Spassa.

Playitas Resort sopii yksinkertaisesti kaikille: arkiliikkujille sekä ammattiurheilijoille – lapsiperheistä vanhuksiin.

Lisää voit lukea Apollomatkojen sivuilta!