FITNESSMALLI -KILPAILU & FITCARD YHTEISTYÖHÖN

0

Ensimmäinen Fitnessmalli 2017 -kilpailuyhteistyö jo paljastettiinkin, tässä tuleekin jo seuraava kilpailun yhteistyökumppani!

Muistutuksena vielä; kilpailu tulee kokemaan suuren muutoksen ja onkin hyvin erilainen viime vuosien kilpailuista! Mm. kilpailun arvostelussa, kilpailun kulussa ja yhteistyökumppaneissa on tapahtunut muutoksia. Fitnessmalli 2017 finalistit käyvät kilpailun aikana läpi nyt myös koulutusjakson, jonka aikana heille opetetaan erilaisia sosiaalisen median taitoja. Taitoja, jotka ovat nykyajan digitalisoituvassa maailmassa, ja etenkin hyvinvointialalla, todella arvokkaita!

Ensimmäinen palkinto tuleekin nyt tässä. Ensimmäinen sarjasta palkintoja, jotka varmasti ovat kaikki hyödyllisiä ja mieluisia kärkikolmikolle tai kilpailun voittajalle. Tällä kertaa palkinnon saa koko kärkikolmikko!

FITCARD – Uusi suomalainen treeniapplikaatio

Fitcard tuo liikkumisesta monipuolisempaa ja vapaampaa! Fitcard on puhelimessa toimiva applikaatio, jossa kulkee mukana valittu määrä liikuntakertoja. Enää ei tarvitse sitoutua yhteen liikuntapaikkaan, tai edes kaupunkiin, vaan liikkua voi missä vain, milloin vain.
Fitcardin lataaminen on maksutonta, ja Fitcardiin voi ladata liikuntakertoja haluamansa määrän. Käyttöpaikkoja on Suomessa yli 100! Kertoja voi käyttää vapaasti niin salitreeniin, joogaan kuin vaikkapa tanssiin. Hintakin on edullinen; alkaen 19€/kk (5 kerran kortti).

 

 

6kk ilmaiset treenit kärkikolmikolle

Fitnessmalli -kilpailun kärkikolmikko palkitaan puolen vuoden treenikerroilla. Kukin saa käyttöönsä Fitcardin, jonne ladataan valmiiksi liikuntakerta joka viikolle, puolen vuoden ajaksi. Fitnessmalli -kilpailun kärkikolmikko saakin näin jatkaa joka viikkoista liikkumista ja harrastaa eri lajeja mielensä mukaan. Jotkin lajit ovat kalliimpia, joihinkin paikkoihin taas vaaditaan jäsenyys, mutta Fitcardilla voi kärkikolmikko käydä missä vain harjoituksissa käyttämällä applikaatioon ladattuja liikuntakertoja!

 

 

www.fitcard.fi

Facebook: Fitcard App

AppStore & GooglePlay: Fitcard

 

Hae mukaan Fitnessmalli 2017- kilpailuun!