FITNESSMALLI -KILPAILUN UUSI YHTEISTYÖ

Epic mukaan Fitnessmalli 2017 -kilpailuun

2

Olemme jo julkaisseet useamman palkinnon ja yhteistyön, ja tässä tuleekin taas yksi 2017 kilpailun yhteistyökumppaneista! Fitnessmalli- kilpailu on aloittanut yhteistyön EPICin kanssa, ja EPIC onkin matkan varrella monessa mukana. EPIC tarjoaa puhtaista ja laadukkaista ruoka-aineista valmistettua ruokaa edullisesti. Kotiruokaa kotiin toimitettuna! EPIC tarjoaa Fitnessmalli -kilpailun voittajalle  120€ arvoisen 10 lounaan EPIC Treenisafka -passin, jolla arjessa terveellisesti syöminen helpottuu huimasti.

EPIC – Olet mitä syöt

EPIC keittiön ruoista vastaavat Mika, Petja ja Petteri, joista kullakin on oma osaamisalueensa, mutta sama missio; EPICin keittiössä syntyy hyvää ruokaa konstailemattomista raaka-aineista ja monipuolisista mausteista. Kotiin kuljetetun ruoan ei tarvitse olla epäterveellistä, mautonta, saati kallista.

Mika tietää, mistä löytyy kauden maukkaimmat kasvikset ja tuoreimmat kalat. Petjalla sanotaan olevan kaupungin tarkin makuaisti. Petteri on hakenut menuun toistasataa reseptiä neljältä mantereelta, menestyen niillä myös Bocuse D’Or kokkien maailmanmestaruuskisoissa.

EPICin viikottainen menu vaihtelee kauden ainesten ja sesongin mukaan. Treenisafka on samoin vaihtelevaa, mutta aina yhtä freessiä, ravitsevaa ja terveellistä! Voit tutustua viikottain vaihtuviin menuihin Epicfood -applikaatiossa tai nettisivuilla www.epic.fi.

Tekjöitä