FOODIN MUKAAN FITNESSMALLI 2017 -KILPAILUUN

Foodinin ihanat ja terveelliset tuotteet mukana Fitnessmalli -finalistien matkassa

0

Fitnessmalli 2017 -finalistien hyvinvointia on tukemassa superfood- ja luomuelintarvikkeiden ehdoton ykkönen, Foodin! Tulevien finalistien somekanavissa päästäänkin finaalin aikana uppoutumaan siis superfoodien maailmaan ja saamaan varmasti paljon vinkkejä ja inspiraatiota aiheeseen liittyen. Foodin tulee myös valitsemaan oman suosikkinsa finalistien joukosta, joka valitaan Foodin Ambassadoriksi! Tämän lisäksi Foodin tulee tarjoamaan ihanat tuotepalkinnot kilpailun kärkikolmikolle.

Foodin on Jyväskyläläinen perheyritys, joka on maahantuonut ja valmistanut luomuelintarvikkeita jo vuodesta 2009. Yrityksen taustajoukoista löytyy itseasiassa Fitnessmalli -voittaja Maria Huovinen, joka hurmasti luonnollisella olemuksellaan ja määrätietoisella asenteellaan tuomariston vuonna 2013. Maria onkin tehnyt nuoresta iästään huolimatta jo pitkän uran superfoodien maailmassa ja toimii siis nykyään Foodinin perheyrittäjänä.

Foodinin valikoimissa on lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Herkuttelua unohtamatta!
Foodinin toiminnan kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous, sekä eettisyys ja kestävä kehitys.