KILPAILUN 2017 YHTEISTYÖYRITYS

CITY SURVIVORS MUKAAN FITNESSMALLI 2017 -KILPAILUUN

1

Fitnessmalli 2017 haku on nyt käynnissä ja on aika alkaa paljastamaan, mitä kaikkea vuoden 2017 kilpailu oikein pitää sisällään! Kilpailu tulee kokemaan suuren muutoksen ja muutos tulee näkymään mm. kilpailun arvostelussa, yhteistyökumppaneissa ja kilpailun aikana erilaisissa tapahtumissa. Fitnessmalli 2017 finalistit käyvät kilpailun aikana läpi koulutusjakson, jonka aikana heille opetetaan erilaisia sosiaalisen median taitoja.

Ensimmäinen koulutusviikonloppu  yhteistyössä City Survivors- tapahtuman kanssa!

City Survivors on Amazing Race -henkinen seikkailukilpailu, jossa kilpailijat pääsevät haastamaan itsensä kaupunkiviidakon sykkeeseen. Kilpailussa edetään parin kanssa juosten tai kävellen. Kilpailussa on 10-15 rastia, jotka on löydettävä yksi kerrallaan vihjeiden ja arvoituksien perusteella. City Survivors starttaa Helsingin kauneimmalta paikalta Hietaniemen rannalta lauantaina 22.4!

Fitnessmalli 2017 finalistit osallistuvat pareittain tapahtuman Hupi- sarjaan ja heidän ensimmäisen koulutusviikonlopun teeman mukaisesti, parit kuvaavat ja valmistavat Vlogin tapahtumapäivästä. Paras pari tullaan myös palkitsemaan tuotepalkinnoilla! Vlogit tullaan näkemään kevään aikana Fitnessmalli.fi Youtubessa, sekä City Survivors- somekanavissa.

Kannattaa laittaa City Survivors seurantaan! Kevään kilpailu on jo loppuunmyyty, mutta kilpailu tulee saamaan jatkoa syksyllä 2017!

www.citysurvivors.fi

Facebook: City Survivors

Instagram: @city_survivors

 

Hae mukaan Fitnessmalli 2017- kilpailuun!