VUODEN 2010 FINALISTI: KILPAILUN JÄLKEEN PÄÄTIN ALKAA TOTEUTTAA UNELMIANI

0

Vuonna 2010 Fitnessmalli- kilpailussa kolmanneksi sijoittui Johanna Muhonen. Urheilullinen nainen sai Fitnessmalli- kilpailusta rohkeutta jättää silloisen työnsä ja alkaa toteuttamaan omia unelmiaan hyvinvointialalla. Nyt hän on työskennellyt yrittäjänä jo viisi vuotta, inspiroiden ihmisiä parempaan oloon! Johanna kertoi meille omia tunnelmiaan Fitnessmalli- kilpailusta.

Millainen kokemus Fitnessmalli- kilpailu oli sinulle vuonna 2010?

Fitnessmalli kisa oli huikea kokemus. Olen aina ollut urheilullinen ja tein jotain mallin töitäkin nuorempana, mutta aina tuntui että oli liikaa lihaksia tai liian lyhyt niihin töihin. Joten ajattelin tämän kisan sopivan minulle ja hyvin se sitten menikin.

Mikä asia kilpailusta on jäänyt mieleen parhaiten?

Kisasta parhaiten mieleen jäi se, että kaikilla muilla oli valmentaja ja joku dieetti mitä noudatti. Mä en ole eläessäni dieettanut enkä siihen kykenisi, tykkään terveellisen elämän lisäksi nauttia elämästä ansaitusti ja siihen elämään ei dieetit mahdu mukaan. Liikkunut olen aina ja tulen liikkumaan ja nyt tosiaan teen myös täyspäiväisesti yrittäjänä töitä liikunnan parissa.

Nimenomaan tämän kisan ja lapseni saamisen jälkeen päätin alkaa toteuttaa unelmiani ja jättää lentoemännän hommat taakse ja alkaa tekemään sitä mistä olen aina haaveillut. Auttamaan ihmisiä löytämään oman rakkauteni ja intohimoni kohteen, urheilun ja sen avulla tuoda ihmisten elämään enemmän energiaa ja iloa.

Mitkä ovat olleet urasi pääkohdat?

Urani pääkohdat tämän 5 vuoden yrittäjä vuoden aikana on ollut ylivoimaisesti kaikki lukemattomat onnistumiset ja kiitokset upeilta asiakkailtani. Se tunne on aika mieletön, kun olet voinut auttaa ihmisiä löytämään laadukkaamman tavan elää ja sitä kautta nauttimaan enemmän tästä yhdestä elämästä joka meille on suotu.

 

Kuvaaja:Nikita Tikka

Meikki: Milena Hämäläinen

Hiukset: Johanna Palokangas/ HDH

Johannan yritys: www.bealive.fi

VUODEN 2017 HAKU ALKAA 15.2, OLETKO SINÄ SEURAAVA FITNESSMALLI?