VUODEN 2011 FITNESSMALLI: USKALSIN OLLA YLPEÄ ITSESTÄNI

0

Näyttävä Iida- Eveliina on tuttu näky fitnesslavoilla!

Vuoden 2011 Fitnessmalli Iida-Eveliina Rantalainen on tehnyt pitkän uran hyvinvointialalla voittonsa jälkeen. Yrittäjähenkinen nuori nainen laittoi pystyyn oman kuntosalin lähes heti voittonsa jälkeen ja on tehnyt pitkän kilpauran fitnesslajien parissa. Vuoden 2011 voittaja haluaa toimia edelleen innostavana ja kannustavana esikuvana terveestä elämäntyylistä! Haastattelimme Iida-Eveliinaa ja hän pääsi kertomaan omia ajatuksiaan kilpailusta.

Millainen kokemus Fitnessmalli- kilpailu oli sinulle vuonna 2011?

Heittäydyin kilpailun myötä täysin uuteen maailmaan! Castingin jälkeen itsetuntoni kasvoi, sillä ymmärsin olevani oikeanlaisten ihmisten keskuudessa. Uskalsin olla ylpeä itsestäni. Kilpailu oli kaikin puolin mielenkiintoinen kokemus ja olen yhä onnellinen siitä, että panostin kilpailuun paljon. Positiivinen asenne, luonnollisuus ja panostus kilpailuun palkittiin voitolla. Olen edelleen nöyränä tästä kunniasta! Kilpailu oli ennen kaikkea todella opettavainen oman terveyden ja esimerkiksi somen suhteen. Parasta oli kuitenkin kaikki sen myötä tapaamani uudet innostavat ja samanhenkiset ihmiset!

Mikä asia kilpailusta on jäänyt mieleen parhaiten?

Mieleeni ovat jääneet parhaiten kaikki loistavat ihmiset kilpailun taustajoukoista. Loin hienoja suhteita kilpailun aikana ja olen onnellinen niistä edelleen. Tottakai myös voitto on jäänyt mieleen! Se oli toivottu ja iso juttu minulle. Oli ilo voittaa, sillä koen että voitto tuli myös tukijoukoilleni.

Kannattiko kilpailuun osallistuminen?

Ehdottomasti koen, että kilpailuun osallistuminen kannatti! Kuten aiemmin mainitsin, olen edelleen onnellinen kaikista niistä kontakteista, joita loin kisan aikana. Ne auttavat minua edelleen työelämässä. Voitto puolestaan kannusti kehittämään itseä esiintyjänä ja urheilujana. Voitto on tuonut minulle alusta alkaen uskottavuutta ryöskennellessäni valmennustehtävissä liikunta-alalla. Ennen kaikkea opin paljon elämästä ja terveellisistä elämäntavoista, jotka kulkevat mukanani varmasti hautaan asti. Haluan toimia edelleen innostavana ja kannustavana esikuvana terveestä elämäntyylistä.

Mitkä ovat olleet urasi pääkohdat?

2011 Fitnesmalli- kilpailun voitto

2012 Oman kuntokeskuksen LadyAtlaksen avaaminen Hyvinkäällä

2014 LadyAtlaksen tj ja pääosakas, Fitness Paris, Fitness Figure 4. sija

2015 Fitness Helsinki, Sport Bikini 2. sija & overall 5., Sport Body 2. sija & overall 3.

2016 Fitness Helsinki, Sport Bikini 1. sija & overall voitto, Sport Body 1. sija, Sport Model 1. sija & Finland Fitness Teamin virallinen valmentaja

Terveiset vuoden 2017 hakijoille?

Suosittelen lämpimästi lähtemään mukaan kilpailuun, jos työt erityisesti liikunta-alalla kiinnostavat! Kilpailukokemuksesta on varmasti hyötyä jatkossa. Kilpailu opettaa jahtaamaan omia unelmia!

Iida-Eveliina somessa:

Instagram: @iidaeveliinar

Hae mukaan Fitnessmalli 2017- kilpailuun!