HALUATKO SOMENÄKYVYYTTÄ KAMPANJALLESI?

Fitnessmalli.fi kokoaa suomen trendikkäimmät hyvinvointialan vaikuttajat ja heidän bloginsa yhdelle sivustolle. Kaikki sivuston bloggaajat ovat tarkoin valittu ja koulutettu tuottamaan ammattimaisesti sisältöä, omalla persoonallisella tyylillään.

Fitnessmalli.fi kasvaa joka kevät uusilla blogeilla Fitnessmalli -kilpailun myötä. 

Blogimedian aihepiireinä ovat laajasti eri hyvinvointialan osa-alueet.

fitnessmalli.fi

334 300

Fitnessmalli.fi media tavoittaa yksin somekanavissa hurjan määrän hyvinvointialasta kiinnostuneita ihmisiä. Tavoittavuuteen on laskettu mukaan kaikkien median bloggaajien somenäkyvyys eri kanavissa. Mukana mm. Snapchat, Instagram, Facebook ja blogit.

IMG_6040

34.0k

Janette Karvonen, blogissa Janette, on Personal Trainer, bloggaaja/vloggaaja, joka kirjoittaa treenistä, kauneudesta ja henkisestä hyvinvoinnista. Janette on Fitnessmalli -voittaja vuodelta 2015.

BLOGIIN
Svag Till Stark

35.8k

Amanda Essén, 21-vuotias Fitnessmalli 2017 kilpailija Paraisilta, on ammatiltaan FISAF ja EHFA Personal Trainer. Amanda on blogannut vuodesta 2013.

BLOGIIN
Mertsi

41.4k

Meri Turunen on 21 -vuotias nainen Rovaniemeltä. Meri on noussut instagramissa suureen suosioon laadukkaan sisällön ja aktiivisen julkaisutahdin ansiosta. 

BLOGIIN
Squat With Me

22.8k

Erna Anna Husko on 19-vuotias entinen taitoluistelija. Erna on syntynyt Suomessa, mutta hänen sukujuurensa ovat Virosta. Ernan blogissa treenataan ja tutustutaan 19 -vuotiaan arkeen kahden maan välillä.

BLOGIIN
anni vallius ava training

40.6k

Anni Vallius 29v, liikunta-alan ammattilainen ja yrittäjä, sekä positiivisen kehonkuvan lähettiläs. "On olemassa monenlaisia upeita vartalotyyppejä, sporttinen vartalo ole kiinni rasvaprosentista."

BLOGIIN
anna koo

8.0k

Anna Korhonen, Miss Suomi -finaalissakin nähty kasvo, kirjoittaa lifestyleblogia, jossa pääset uppoutumaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin. Anna on Fitnessmalli -voittaja vuodelta 2016.

BLOGIIN
Marianne

26.7k

Marianne Sendenali on tuttu blogipiireistä ja Indiedays Blog Awards 3. kuluvalta vuodelta 2017. Marianne tekee blogia  ja somea työkseen, sekä lisäksi auttaa muita yrittäjiä somen kanssa. 

BLOGIIN
elina leskinen

28.1k

Elina Leskinen on ammatiltaan bioanalyytikko. Tasapainoa ja motivaatiota arkeen tuo lifestyle -henkinen blogi, jossa liikutaan, matkustellaan ja kokkaillaan paljon.

BLOGIIN
nina väisänen

21.3k

Nina Väisänen on 32 -vuotias "uraäiti", pr-henkilö & ihanan 5 -vuotiaan pojan äiti. Nina asuu Mikkelissä ja työskentelen naisten hyvinvointikeskuksessa myyntivastaavana.

BLOGIIN
Renata

7.6k

Renata Ali-Raatikainen on suloisen räväkkä nuori nainen Tampereelta. Liikunta on Renatan intohimo, luonnollisuus hänen valttikorttinsa ja hymy tavaramerkkinsa. 

BLOGIIN
yasmin kallava

3.1k

Yasmin Kallava on 26-vuotias nuori nainen Helsingistä. With Every Heartbeat blogissa urheillaan, matkustellaan ja seurataan kauden muotia. Yasmin on ollut muotialalla töissä koko 10 - vuotisen työuransa ajan.

BLOGIIN
DSC_0158

2.0k

Nicole Harmes on Personal Trainer, ja jakaa blogissaan treenivinkkejä. Instagramin puolella Nicole inspiroi seuraajiaan päivittäisillä treenivideoillaan. Nicole on Fitnessmalli -finalisti vuodelta 2016.

BLOGIIN
Nina Ioanna

18.4k

Nina Ioanna on Fitnessmalli -kilpailun ja blogimedian toinen organisaattori-omistaja, jonka blogissa hypätään kauneuden maailmaan. Asiaa meikeistä hiuksiin ja ihonhoitoon.

BLOGIIN
Emmilandia

11.8k

Emmi Lehtomaa on LFC-life coach sekä toinen Fitnessmalli -kilpailun ja blogimedian omistajista. Blogissa keskitytään myös hyvinvointiin ja uraan. Fitnessmalli 2012.

BLOGIIN
IMG_1963

8.0k

Laura Mäntynen uskoo mielen voimaan sekä henkiseen hyvinvointiin. Blogissa puhutaan myös ravitsemuksesta sekä joogataan. Laura on Fitnessmalli 2014.

BLOGIIN
Copyright_Minna Lehtola_malli Henna Kannisto-

2.9k

Henna Kannisto on parturi-kampaaja, jonka blogista löytyy uusimmat vinkit kauneuteen, hiustenhoitoon ja kehon hyvinvointiin. Henna on myös Fitnessmalli -finalisti 2016.

BLOGIIN
Elina Valve

4.0k

Elina Valve on Fitnessmalli -finalisti 2016, joka on matkalla ensimmäisiin bikini fitness -kilpailuihinsa. Blogissa seurataankin hänen matkaansa bikini fitness lavoille!

BLOGIIN
Eevan lenkkareissa

2.4k

Eeva Norojärvi on fysioterapeutti, Personal Trainer ja Fitnessmalli -finalisti 2016. Blogissa asiaa treenistä ja kehonhuollosta fysioterapeutin näkökulmasta.

BLOGIIN
_DSC5025-1600

5.0k

Mirka Hietanen - positiivisessa blogissa seurataan tanssijan arkea ja keskitytään kehon hyvinvointiin. Mirka on Fitnessmalli -finalisti vuodelta 2015 sekä tuttu kasvo mainoksista.

BLOGIIN