AKTIIVILOMA – TREENAAJAN UNELMA

SISÄLTÄÄ I LOVE ME - MESSUJEN ARVONNAN!

Aktiiviloma auringon alla tuo mukavaa vaihtelua arkiseen treenaamiseen täällä Suomen ilmastossa, joka on nyt viime viikon, tai oikeastaan koko syksyn ollut aika kehno. Ja mikäs sen parempi, jos matkakohde on nimenomaan aktiivilomakohde, josta löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia laittaa hiki virtaamaan. Usein aurinkolomilla tykkään tehdä vaihtelevia kehonpaino- ja lihastreenejä terassilla, koska auringosta saa niin älyttömästi energiaa ja hyvää fiilistä. Olen aiemmin kirjoittanut omasta reissutreenaamisen filosofiasta täällä.

Viime talven aktiiviloma Mauritiuksella Etelä-Afrikassa

Aktiiviloma

Fitnessmalli 2017 -kilpailussa meillä on yhtenä pääpalkintona Apollomatkojen  Apollo Sports -aktiiviloma, mikä siis tarkoittaa mahdollisuutta päästä treenailemaan auringon alle. Kurkkasin Apollomatkojen nettisivuilta, että heidän Apollo Sports hotelleja on jopa seitsemässä eri kohteessa eli Mallorcalla, Rodoksella, Kreetalla, Gran Canarialla, Fuenteventuralla, Madeiralla sekä Thaimaan Phuketissa. Lisätietoja kohteista löydät täältä. Kuulostaa korvaani oikealta unelmalomalta, kun voi yhdistää sporttailun ja rentoutumisen auringon alla. Fitnessmalli-kilpailun palkintomatkakohde sijoittuu Fuenteventuran Playitas Resorttiin, joka on Apollo Sports kohteiden suurin paikka! Mieletöntä! Aktiivilomilla hotelleissa järjestetään erilaisia teemaviikkoja sekä ryhmäliikuntatunteja, jotka soveltuvat kaikenlaisille treenaajille. Kuulostaa todella kivalle ja monipuoliselle 🙂

Puitteet kunnossa lomalla

Usein matkakohteen hotellia valitessamme yhtenä kriteerinä onkin, että hotellista löytyisi kuntosali tai muita aktiviteetteja. Mahtavaa, että nykypäivänä järjestetään matkoja, joissa on huomioitu treenaaminen ja hyvinvointi rentoutumisen lomassa. Treenaaminen, oli se sitten pienimuotoista tai suurempaa, antaa minulle löhöilyn ohella roimasti energiaa reissussa. Aktiiviloma lataa akut satavarmasti arjen koitoksia varten.

Viime kesän aktiiviloma Espanjassa

 


 

 

PS. Meidän Fitnessmalli 2017 -finaali huipentuu 20.-22.10 I Love Me -messuilla! Itse finaalishow ja voittajan kruunaus tapahtuu 22.10 sunnuntaina klo 14 messujen päälavalla. 6 kk taival päättyy pian ja perhoset vatsanpohjassa sen kun lisääntyvät. En voisi olla enempää kiitollinen ja onnellinen tästä matkasta ja mahdollisuudesta. Ollaan saatu mielettömän paljon oppeja tulevaan, saatu työskennellä ihanien yhteistyökumppanien kanssa ja samalla olen oppinut itsestäni paljon uutta. Unohtamatta meidän koko Fitnessmalli-tiimiä, joka on täyttä kultaa. Jos sinua kiinnostaa hakea ensi vuonna mukaan, niin suosittelen ehdottomasti, lisätietoja pääset lukemaan täältä. Tämä puolivuotinen on ollut yksi parhaimmista ajoista elämässäni. Kilpailun organisaattorit Nina Sarjolahti ja Emmi Lehtomaa ovat tehneet huippuhienoa työtä ja nostaneet kilpailun aivan uudelle levelille. Fitnessmalli -kilpailuhan ei ole enää ulkonäkökeskeinen vaan haetaan hyvinvointi – ja media-alalle soveltuvaa, inspiroivaa persoonaa. Kun kuulin kilpailun muutoksista, tiesin heti, että mun kuuluu hakea mukaan. Haluan toimia inspiraationa ja esikuvana muille ihmisille, jakaa hyvänolon vinkkejä ja ennen kaikkea painottaa itsensähyväksymisen taitoa, joka ei ole itsestäänselvyys tässä maailmassa. Olen itse käynyt melkoisen koulun terveen itsetunnon ja positiivisen kehonkuvan saavuttamisessa, joten koin tärkeäksi, että minun kuuluu nyt auttaa muita. ISO KIITOS teille, jotka olette tsempanneet ja olleet tukena. On ilo auttaa ja inspiroida! Olen aiemmin kirjoittanut uudenajan Fitnessmalli-kilpailusta täällä.

Ilta-Sanomien sivuilla on nyt myös äänestys käynnissä ja sinä pääset vaikuttamaan kenestä tulee vuoden 2017 Fitnessmalli! Jokainen ääni on tärkeä ja olen suunnattoman kiitollinen teille, jotka äänestätte minua. Äänestämään pääset täältä.

I LOVE ME – ARVONTA!

Haluan arpoa yhteensä 2 x 2  lippua I Love Me-messuille! Kisa on käynnissä blogin lisäksi instagramissani (@elinaadasofia), joten jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi niin jätä kommentti tähän postaukseen sekä käy tägäämässä kaverisi instagramiini tähän kuvaan. Arvonta päättyy maanantaina 16.10 klo 23.59. Onnea arvontaan <3

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina