ARVONTA: LÄHDE KANSSANI KATSOMAAN TAITOLUISTELUN MM -KISOJEN AVAJAISIA!

0

Olen tehnyt Helsinki Missiolle vapaaehtoistyötä pian vuoden verran. Mulle kolahtaa jotenkin todella kovaa vanhusten yksinäisyys ja haluan omalla edes pienellä panostuksella olla tekemässä maailmasta parempaa paikkaa tässä suhteessa. Mulle luonnollisin vapaaehtoistoiminnan muoto oli tukihenkilötoiminta, eli käyn tapaamassa tiettyä senioria aina säännöllisin väliajoin. Olemme tunteneet toisemme jo viime kesästä saakka ja meidän suhde onkin muuttunut ihan normaaliksi ystävyyssuhteeksi.

Tietysti meininkiä rajoittaa se, että 90 -vuotias ystäväni alkaa olla fyysisesti hiukan heikossa kunnossa, joten tapaamme lähes aina hänen luonaan, senioritalossa. Juomme kahvia, syömme pullaa, nauramme, puhumme elämästä ja kaikesta mikä sillä hetkellä mielessä pyörii. Voin kertoa, että tulee itselle hyvinkin nuorekas olo näiden tapaamisten jälkeen! Tämä senioriystäväni muistutti minua mm. viimeksi siitä, kuinka sitä 70 -vuotiaana vielä olikaan nuori! Silloinhan jaksoi tehdä vielä vaikka mitä ja elämää vaikka kuinka edessä! Ja sitten me kolmekybäset tunnemme itsemme vanhoiksi? 😀

Sain Helsinki Missiolta kaksi lippua Taitoluistelun MM -kisojen avajaisnäytökseen kiitokseksi vapaaehtoistoiminnasta. Itse rakastan kaikkia esteettisiä urheilulajeja ja aivan mahtavaa päästä seuraamaan avajaisnäytöstä paikan päältä. Haluaisinkin nyt tarjota myös tämän saman elämyksen jollekin lukijalleni ja lähteä yhdessä katsomaan tuota näytöstä! Haluaisin muutenkin tutustua lähemmin teihin, ketkä ovat täällä mun somessa mukana, koska uskon, että siellä on paljon ihan mahtavia tyyppejä!

Pistetään siis arvonta pystyyn tämän osalta.

Avajaisnäytös järjestetään Hartwall Areenalla 29.3 klo 17.15-17.45, jonka jälkeen voimme halutessamme jäädä katsomaan vielä pariluistelua (kilpailut kestää 23.00 asti, mutta voin omalta osaltani ainakin sanoa, että olen yleensä siinä klo 21 jo nukkumassa.. )

Haluaisin mukaan sellaisen henkilön, joka ajattelee, että tämän näytös voisi olla hieno kokemus! Jonkun, kenen arkea tämä kokemus piristäisi.

Osallistu kommentoimalla tänne ihan vain kertomalla, miksi haluaisit tulla kanssani? Voisit myös vähän kertoa itsestäsi, niin saan vähän kuvaa kenen kanssa olen mahdollisia deittejä sopimassa. Ja HUOM: nämä eivät sitten ole romanttisessa mielessä treffit. Toivon myös, että sinulle on ok, jos otamme kuvia tapahtumassa ja et mene ihan paniikkiin jos yritän saada meistä muistoksi selfien 😉

Muistakaa jättää oikea mailiosoite, vaikka kommentin voitte jättää nimimerkillä. Valitsen voittajan tämän viikon lauantaina, eli 25.3 (osallistumisaikaa la klo 18 saakka!).

En malta odottaa, että kerrotte itsestänne ja että tapaan jonkun sieltä ruudun toiselta puolelta! Uskon, että meille tulee ihan superihana ilta!

<3:llä Emmi