ELÄMÄÄ MULLISTAVIA KOKEMUKSIA

LFC Life Coach - koulutus

0

Tässä on taas kolme päivää vietetty Valmentamon LFC Life Coaching -koulutuksen parissa ja voin kertoa, että nyt on muuten sellaista settiä täällä pään sisällä tapahtunut, että mulla ei ole sanoja tätä kuvailemaan. Aiheena meillä ollut näiden kolmen päivän aikana mm. työ ja vauraus. Kumpikin asia minulle elämässä hyvin tärkeää.

Mulle tekemäni työ on yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Työ merkitsee mahdollisuutta toteuttaa itseään ja tehdä jotain merkityksellistä täällä maailmassa. Vauraus taas tuo vapautta, joka on minulle yksi tärkein arvo elämässä. Voin ihan rehellisesti sanoa, että todella pitkään olen miettinyt, mitä ihmettä mä täällä oikein tulisin tekemään? Mikä on se mun juttu?

Jotain kuitenkin näiden kolmen päivän aikana tapahtui. Mun focus, tekemisen ydin, tavoitteet ja oma suunta, se löytyi. Se fiilis, kun kolmenkymmen vuoden jälkeen löydät sen, niin oikeasti olin niin superylikirroksilla, että nukkumisesta ei edes meinannut tulla mitään.

Mulla olisi niin paljon nyt kerrottavaa ja jaettavaa, mutta hetki täytyy näitä ajatuksia kuitenkin jäsennellä. Mä en todellakaan usko, että olen ainoa täällä maailmassa, joka on etsinyt sitä omaa juttuaan? Toivottavasti voin auttaa sinua sen löytämisessä jatkossa.

<3:llä Emmi