Lepää musiikissa iltama Cumuluksessa

Mielenrauhaa Cumulus Resort Siuntiossa

0

Minulle hyvin tärkeää on pystyä löytämään omasta arjesta sellaisia hetkiä, milloin voi oikeasti palautua kaikesta arjen aiheuttamasta kuormituksesta. Veikkaa, että monella muullakin siellä ruudun toisella puolella, arki saattaa olla silloin tällöin melko kovalla sykkeellä menemistä? Heti, kun pääsee hiukan irti siitä omasta normaalista ympäristöstä, ajatusten nollaaminen on huomattavasti helpompaa. Viime viikolla me kävimme rauhoittumassa keskellä viikkoa Cumulus Resort Siuntiossa, missä järjestettiin Lepää musiikissa iltama.

Siuntio on juuri sopivan matkan päästä Helsingistä. Tarpeeksi lähellä, että voit ajaa paikan päälle työpäivän jälkeen, mutta myös tarpeeksi kaukana, että tunnet olevasi pois kotoa. Ympäristö oli kaunista maaseutumaisemaa ja pelkästään jo hotellihuoneen parvekkella peltoa katsellessa mieli alkoi rauhoittua. Paikalle päästyämme kävimme nopeasti saunassa ja ulkoaltaassa pulahtamassa. Saunominen ja uiminen on nimittäin kyllä yksi paras tapa käydä nollaamassa päivän jälkeen! Tuntui ihan, että tämän jälkeen lähtisi ihan uusi päivä käyntiin.

 

Lepää musiikissa oli levollisuuden ja mindfullnessin kurssi, jossa tehdään kevyitä tietoisen läsnäolon harjoituksia ja myös uppouduttiin hyvin kauniiseen musiikkiin takkatulen ääressä. Iltaman tarkoituksena on pyrkiä olla tietoisesti läsnä harjoituksissa ja musiikissa, mikä voidaan kokea rentouttavana. Vastapainoksi arjen kuormitukselle on hyvä olla armollisesti vastaanottajan roolissa ja antaa itsensä levätä juuri nyt käsillä olevassa hetkessä. Arjessa ja tutussa ympäristössä tämä saattaa olla joskus haastavaa, joten siksi tykkään käydä näillä järjestetyillä Mindfullness -kursseilla. Joku oikeasti sanoo, että nyt saat vain olla!

Kokemus on ihana. Paikassa oli ihana tunnelma ja takkatulen ääni auttoi mielen rauhoittumisessa. Ihan koko 1,5 tuntista en pysynyt hereillä ja mieli alkoi vaeltamaan hyvin paljon myös työhön. Yhdessä vaiheessa sain itseni kiinni meidän Fitnessmalli mimmien medianäkyvyyden suunnittelusta! Tästä vain ajatukset takaisin pikkuhiljaa meneillään olevaan hetkeen ja rauhoittumiseen. Ohjaajien vahva läsnäolo ja aito rauhallisuus loi myös mielestäni juuri oikeanlaisen tunnelman.

Seuraavana aamuna olimmekin jo klo 5.30 levollisin mielin suuntaamassa kohti loppuviikon askareita. Aivan täydellinen hetki keskelle viikkoa.

Lepää musiikissa -iltoja järjestetään Siuntiossa myös toukokussa tiistaisin  9.5. klo 19.00 &  16.5. klo 19.00, osallistumismaksu on tähän iltaan on 20€, mutta illan kruunaa kyllä yöpyminen Cumulus hotellissa.

Suosittelen jokaista oikeasti panostamaan myös siihen rauhoittumiseen arjen keskellä ja tässä yksi loistava keino siihen.

<3:llä Emmi

Kiitos Cumulukselle tästä kokemuksesta ja kutsusta testaamaan tätä ihanaa iltaa. Tämä kirjoitus on siis tehty yhteistyössä heidän kanssa ja sisältää mainoslinkkejä. Jos olet kiinnostunut yöpymään Cumulus hotelleissa, pääset varamaan huonen linkkien kautta. Kiitos tästä yhteistyöstä Cumulus!