LUOTTOTUOTE IHO-ONGELMIA VASTAAN

The Incredible Face Mask

1
*kaupallinen yhteistyö: May Beauty
Mulle on todella tärkeä saada viettää välillä hetkiä ihan rauhassa ja yksin. Tykkään ottaa omaa aikaa ja välillä ihan luvan kanssa vain keskittyä itseeni. Kun itsellä on hyvä olla, on muillekin paljon enemmän annettavaa! Tämä fiilis koskee myös omaa ulkoista olemusta. Kun on hyvä fiilis omasta itsestään, on myös helppoa säteillä hyvää fiilistä ympärilleen!
Tykkään itse hyvin luonnollisesta lookista. Mulle hyvä olo syntyykin siitä, etten tarvitse suuria meikkikerroksia peittämään esimerkiksi ihon epäpuhtauksia. Välillä kuitenkin tulee sellaisia ajanjaksoja, kun iho menee normaalia huonompaan kuntoon. Huomaan heti ihossani, jos elämässä joku osa-alue mättää. Myös huono ruokavalio ja varsinkin alkoholi näkyy heti ihossa! Onneksi kuitenkin olen löytänyt luottotuotteen näitä ongelmia vastaan. Tämä luottotuote tekikin jälleen ihmeitä iholleni.

The Incredible Face Mask on todella tehokas kasvonaamio, joka syväpuhdistaa ihon. Tämän lisäksi, että kasvonaamio kirjaimellisesti repii ihosta epäpuhtaudet, se poistaa myös todella tehokkaasti kuollutta ihoa ja tekee siis kasvoista erittäin sileät! Parasta onkin, että ero oli oikeasti käsin tunnettavissa ja silmin nähtävissä tämän kasvonaamion käytön jälkeen.
Tuotteen mukana tuli myös sivellin, jonka avulla se on helppo levittää kasvoille ja levitys pitää muistaa tehdä kuivalle puhtaalle iholle. Levitysvaiheessa kannattaa varoa esimerkiksi kulmakarvoja, sekä pieniä hiushaituvia, sillä tämä tehotuote nappaa niihin myös aika tehokkaasti kiinni. Jos, et siis halua uudelleen muotoilla kulmakarvojasi tämän tuotteen avulla, niin näitä alueita kannattaa välttää. Kasvonaamion annetaan kuivua iholla reilu 30 min ja tämän kyllä selkeästi huomasi, kun naamio on kokonaisuudessaan kuivunut. Sitten alkaakin se hauskin osio! Nimittäin kasvonaamion irroittaminen kasvoilta. Tässä vaiheessa viimeistään tuotteen tehokkuus tulee ilmi.

Kasvonaamio siis irroitettiin kasvoista repimällä ja tämä vaihe ei ollut se kaikkein nautinnollisin 😀 Naamio todella siis nappasi ihoon aika hyvin kiinni, sillä vaikutus on niin tehokas! Repimisen jälkeen kuitenkin oli ihan mahtavaa nähdä tulokset heti. Kasvonaamiosta nimittäin selkeästi huomasi, kuinka paljon epäpuhtauksia ja kuollutta ihoa lähtikään irti. Myös kasvot tuntuivat heti ihanan sileiltä ja iho oli hyvin selkeästi kirkastunut. Ei siis mikään ihme, että tämä naamio onkin saanut todella suuren suosion ympäri maailmaa! Oma fiilis omasta ihosta parani heti ja oli ihana aloittaa uusi päivä hyvällä fiiliksellä!

Jos et ole vielä tätä kasvonaamiota testannut, niin lämpimästi suosittelen kokeilemaan, jos haluat ihosta puhtaamman ja raikkaamman! Myös jos tämä on nyt jo sinunkin luottotuotteesi, niin saat tuotteen nyt -30% alennuksella käyttämällä koodia emlamask tai voit klikata suoraan TÄSTÄ linkistä.
Ihanaa ja raikasta päivää sinulle
<3:llä Emmi