MEDIAKORTTI

Emmi Lehtomaa, Suvilahti Helsinki 1.9.2015 Anssi Lauri Photography

EMMI 20.1K

Blogin takaa löytyy elämästä täysillä nauttiva, hiukan alle kolmekymppinen Helsinkiläisnainen. Rakastan kirjoittaa, puhua, tanssia ja joogata, sekä lukea! Haluan elää jokaisen päivän onnellisena, tekemällä juuri niitä asioita, joita aidosti rakastan.

Mielestäni elämästä tulee nauttia täysillä ja blogini kannustaa sinuakin ottamaan kaiken ilon irti tästä elämästä! Me jokainen täällä pystymme ihmeellisiin asioihin, jos vain asennoidumme elämään ja itseemme hyvällä fiiliksellä. Omaa kehoa kunnioitamalla, eli syömällä oikein ja liikkumalla fiksusti,  saamme energiaa jokaiseen päivään ja jaksamme suhtautua positiivisesti myös niihin elämän haasteisiin. Tämän vuoksi löydät blogistani myös tietoa ravinnosta, sekä liikunnasta.

Tykkään todella paljon keskustella ihmisten kanssa, joten juttele minulle rohkeasti esimerkiksi tekstieni kommenttikentän kautta.

Kirjoittaminen on ollut harrastukseni jo ihan lapsesta saakka ja teen blogiani suurella sydämellä.  Yksi suuri unelmani olisi joskus julkaista oma kirja! Toivottavasti sinäkin uskallat unelmoida isosti, ja blogiani lukemalla saisit uskoa niihin omiin unelmiisi.

Kiitos.

<3:llä Emmi