Moroccan miraclen avulla nopeita tuloksia

Projektina hiukset kuntoon!

0

Viime syksystä saakka projektinani on ollut saada hiukseni kuntoon. Viime syksynä nimittäin vedin stressitasot sen verran kattoon, että kärsin melkein 6kk ihan järkyttävästä hiusten lähdöstä ja hiusten kuivumisesta. Muutamia kaljuja kohtia löytyy vielä takaraivosta, mutta tilanne on selkeästi korjaantunut ja uutta hiusta puskee tiuhalla tahdilla, jes! Korjaustoimenpiteitä kuitenkin vielä vaaditaan, sillä hiukseni ovat selkeästi vielä toipumisvaiheessa, eli ovat katkeilleet ja hiukan kuivat.

Katkenneisiin ja kuiviin hiuksiin pelastukseni on ollut tämä hiusseerumi, jonka avulla olen saanut nopeasti hiuksistani paljon kiiltävämmät ja silkkisemmät. Tämän tuotteen avulla saan hetkessä hiuksistani elinvoimaisemman näköiset! Toimii myös lämpösuojana.

Moroccan Miraclen avulla hiuksista saa nopeasti kiiltävämmät!

 

Moroccan Miracle hiusseerumi on todella kevyt, rasvaton hiusöljy, joka on ainutlaatuinen sekoitus arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Tuote sisältää rasvahappoja, jotka imeytyvät hiuksiin ja näin antaen niille luonnollisen silkkisen ja kiiltävän ilmeen! Tämä tuote on myös todella riittoisaa, tätä ei todellakaan tarvitse kuin pari painallusta yhdelle käyttökerralle.

Tuote on todella riittoisaa, sillä vain pari tippaa riittää! Tästä purkista on siis varmasti iloa pitkään.

Hiukset ennen hiusseerumin levitystä

Seerumi on helppo ja nopea levittää hiuksiin. Jos levität tämän märkiin hiuksiin, niin hiuksesi myös kuivuvat helpommin!

VALMISTA!  Stressin jäljet on nopeasti korjattu 😉

Parasta tuotteen käytön jälkeen on hiusten silkkinen pinta ja hiukseni tuntuvat jälleen pitkästä aikaa hyväkuntoisilta! Sen lisäksi, että saan hiuksistani nopeasti jälleen elinvoimaiset, saan niihin tämän tuotteen ansiosta myös kaupanpäälle pitkäaikaisen kosteutuksen!

Sitten nauttimaan päivästä!

 

Jos sinä haluat myös kokeilla tätä luottotuotetta, se onnistuu nyt -30% alennuksella! Koodina toimii emmihair tai vastaavasti voit siirtyä suoraan ostamaan tuotteen TÄSTÄ LINKISTÄ. 

Toivottavasti nautit tuotteesta yhtä paljon, kuin minä! 🙂

Kaupallinen yhteistyö: May Beauty