NEXT STOP JORDANIA!

Mallimammat matkustaa

5

Yksi tämän vuoden tavoitteista mulla oli päästä reissaamaan useampaan otteeseen. Matkustaminen on AINA kiehtonut minua, mutta jotenkin sitä aina on vain ollut erilaisia tekosyitä, miksi reissuihin ei ole päässyt lähtemään niin usein, kuin olisi halunnut. Lopulta onneksi olen ymmärtänyt, että kaikki asiat ovat järjestelykysymyksiä ja kyse on siitä, mitä valintoja elämässä tekee. Näkeekö esteet vai mahdollisuudet.

Tein tuossa viime vuoden lopussa oman aarrekartan, mihin laitoin tavoitteeksi, että haluan vuoden aikana päästä viisi kertaa johonkin kivalle matkalle. Tuolloin oli tiedossa ainoastaan mun itse itselleni järjestämä synttärimatka Berliiniin, mutta nyt kun kalenteria katsoo, niin tuo oma vuoden tavoitteeni alkaakin olla jo pian täynnä! Tämän vuoden puolella Berliinin lisäksi on tullut oltua Ruotsissa Yasuragissa yllärireissulla ja Prahassa Ninan kanssa. Reilun viikon kuluttua tiedossa onkin kunnon aurinkoloma Jordaniassa! Myöhemmin kevään ja kesän aikana on jo matkat tiedossa Saksaan, Köpikseen, sekä Italiaan! Pitänee etsiä tuo aarrekartta ja  hiukan nostaa tuota tavoitetta 😉

Jordaniassa meillä on varattuna all -inclusive hotelli, eli päivät tulee aika pitkästi varmasti menemään uima-altaan äärellä. Ihan pelkkää lomailua ei tämäkään reissu tule olemaan, sillä molemmilla kulkee tietysti myös työt mukana tällekin reissulle. Pääsiäinen sattuu myös sopivasti tämän matkan ajalle, joten muutama lomapäivä päästään viettämään hyvällä omalla tunnolla! Meidän tarkoituksena on myös visioida tulevaisuuden suunnitelmia yrityksemme osalta, ja mikäs sen parempaa kuin tehdä se auringon paisteessa uudessa ympäristössä!

Jos jollain on Jordania -vinkkejä, niin nyt on loistava aika heittää vinkit kehiin! 🙂

<3:llä Emmi