Olethan muistanut ottaa aikaa myös itsellesi?

Offerillan kautta nyt Flamingo Spahan hyvin edullisesti!

1

Käsi ylös, kuka muu välillä kaipaa arjessa pieniä omia lepohetkiä? HEP! Oma työni on tällä hetkellä sellaista, että mitään sen erikoisempia lomia ei ole ollut mahdollista pitää ihan tässä lähiaikoina. Vaikka reissuissa on tullut käytyä, niin tietokone ja työt on seuranneet aina mukana. Olen huomannutkin, että en itseasiassa sen erikoisempia lomia ole kaivannutkaan, sillä olen opetellut ottamaan pieniä hengähdyshetkiä arjessa. Nämä on kuitenkin todella tärkeä ottaa osaksi arkea, muuten mennään liian lujaa! Tärkeää siis pystyä kuuntelemaan itseään: mitä sinä juuri tällä hetkellä kaipaisit?

Mulla tämä vastaus oli viime viikolla hyvin selkeä. Kaipasi rentoutumista ja jotain spa- hoitoa, minkä avulla saisin stressin liikkeelle kehosta. Stressi tuntuu ja näkyy mulla hyvin herkästi kehossa, joten myös erilaisten kehollisten kokemuksian avulla saan myös stressiä helpottamaan. Vesi onkin mulle ihan ykkös elementti, missä tunnen stressin sulavan pois!

Teksti sisältää mainoslinkkejä & se on toteutettu yhteistyössä Offerillan kanssa.

Jos et ole aiemmin vielä tutustunut Offerillaan*, niin suosittelen tekemään sen nyt! Mun mielestä on mahtavaa, et löytyy tälläinen sivusto, minkä kautta voi ostaa todella edullisesti erilaisia aktiviteetteja arkea piristämään.

Jos koet, että sinun arkesi kaipaisi myös nimenomaan rentoutumista ja pientä hetkeä itselle, tämä Flamingo Spa toimi erittäin hyvin ainakin minulle! Offerillan kautta tämä onnistuukin nyt kaiken lisäksi erittäin hyvään hintaan: liput kahdelle maksavat vain 39€!

Flamingo Spasta arkea olikin mahtava lähteä jatkamaan ihan uudenlaisella fiiliksellä. Stressi oli jäänyt hierontapöydälle, saunoihin ja keho herätetty palautumiseen jääkylmällä vedellä. Kun oppii arjessa aidosti kuuntelemaan itseään, tästä arjesta saa aivan paljon enemmän irti!

Mikä tahansa se juttu onkaan mitä juuri nyt kaipaat, muista ottaa aika itsellesi. Ja jos tämän lisäksi haluat säästää rahaa:

olisikohan Offerillalla juuri sellainen tarjous, mistä olisi sinulle apua?*

<3:llä Emmi