Some = oman elämän showroom?

Some käyttäytyminen

2

Mulla on toisinaan viha-rakkaus -suhde sosiaaliseen mediaan. Tämä on sinänsä hassua, sillä työllistän kuitenkin täysin sen avulla tällä hetkellä itseni. Tästä johtuen vietän siis PALJON aikaa sosiaalisessa mediassa ihan työnikin puolesta päivittäin. Ja vaikka voisin sanoa somelukutaitoni olevan hyvä, en silti pysty itsekään täysin välttymään sosiaalisen median paineilta ”täydellisestä elämästä”, mitä silmiini joka päivä syötetään.

Sosiaalisen median luomista paineista puhutaan myös paljon. Mutta kuka niitä paineita on sinne luomassa? No me itse. Me sosiaalisen median käyttäjät päätämme itse millaista materiaalia me sinne jaamme. Puhumme sosiaalisen median luomista paineista, mutta samalla esittelemme itse meidän ”täydellistä elämää” Instagramissa. Katsokaa minun kaunista valkoista kotia, minun juuri oikeasta kuvakulmasta kuvattua vartaloa, minun täydellistä meikkiä, minun täydellistä perhettä, täydellistä smoothie bowlia, tätä ihanaa ravintolaa mihin minut tuotiin ja esittelen samalla vielä uutta merkkilaukkuani. Sosiaalinen media toimii oman elämän pintapuolisena showroomina.

Sosiaalista mediaa voi onneksi myös käyttää hyvään ja tämä on se syy, miksi itse haluan kestää tämän alan tuomat paineet ja tehdä töitä somen parissa! Sosiaalinen media on LOISTAVA keino tavoittaa ihmisiä ja tuoda oikeasti tärkeitä asioita ihmisten tietoisuuteen. Somen avulla me voisimme auttaa toinen toisiamme niin paljon enemmän, mitä tällä hetkellä teemme! Vastuu on kuitenkin meillä jokaisella itsellä, millaista jälkeä me jätämme itsestämme someen.

Tänään sain itse hienon vahvistuksen siitä, miksi some on niin mahtava väline yhdistämään ihmisiä. Somen kautta voi löytää myös ihan mahtavia ihmisiä, kenellä samanlainen ajatusmaailma ja intohimo tätä elämää kohtaan!

Mihin sinä käytät somea? Heittäkää ajatuksia ilmoille!

<3:llä Emmi