TEETKÖ ASIOITA RAHASTA VAI INTOHIMOSTA?

Mitä työtä tekisit vaikka ilman palkkaa?

0

Mielestäni on tärkeää oppia tunnistamaan ne asiat, mitä tekee täydestä sydämestä ja ne asiat, joita tekee esimerkiksi rahan tai muun ulkoisen syyn vuoksi. Kaikki syyt ovat ihan täysin ok, kunhan itse tiedät oman perimmäisen ajatuksesi. Näin olet itse tietoinen omista valinnoistasi. Kun löytää elämään ne asiat, mitä tekisit vaikka ilman palkkaa, ovat ne juuri niitä asioita, joita haluat sydämestäsi tehdä!

Mulle oli hyvin selvää jo heti vuonna 2012 Fitnessmalli -voittoni jälkeen, että vitsi musta olisi siisti joskus pyörittää kyseistä kilpailua! Jotenkin kaikki se organisointi, suunnittelu ja kilpailijoiden auttaminen kiehtoi jo silloin suuresti. Toki myös minulla oli suuri tunneside kyseiseen kilpailuun, sillä olinhan sen myötä muuttanut oman elämäni täysin. Kilpailulla kuitenkin oli jo loistava organisaattori, joten ihan tuosta noin vain ei kilpailua voinut alkaa pyörittämään. Homma kiinnosti minua kuitenkin jo alusta asti, joten jo seuraavana vuonna olin kilpailussa mukana avustamassa Jannia. Hoidin hommani sen verran särmikkäästi, että apuani haluttiin myös seuraavina vuosina. Aina siihen hetkeen asti, kun oli aika vaihtaa kilpailun omistusta. Tällöin oli hyvinkin luonnollista, että kilpailun ostamista tarjottiin ensimmäisenä minulle, olimmehan toki myös ystävystyneet tuon Hussin kanssa kaikkien näiden vuosien aikana.

Monen vuoden ajan toimin apuna siis täysin omasta vapaasta tahdosta ja apuna toimiminen tarkoittaa myös, että kyseessä ei ole ollut mikään palkkasuhde. Kilpailu on kiehtonut minua jo alusta asti niin kovin, että olen halunnut omaa aikaani siihen panostaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että olisi kaikki vuodet vain kärkkynyt, odotellut omaa vuoroani ja ollut tekemättä rahallista korvausta vastaan töitä. Toki olen täysillä panostanut omiin muihin työjuttuihin, sekä tehnyt paljon töitä vain rahan vuoksi, mutta tällä hetkellä huomaan näistä kaikista olevan myös hyötyä tässä nykyisessä tilanteessa.

Kun teet asioita sydämestäsi, intohimolla, tämä näkyy myös aina työn jäljessä ja voit saavuttaa uskomattomia asioita! Lopulta aivan varmasti myös ne ilmaiset työtunnit tulevat maksetuksi, jopa moninkertaisesti! Jos sinulla on siis tällä hetkellä joku juttu, mitä suuresti haluaisit, pidä ihmeessä siitä kiinni ja ole valmis tekemään asian eteen kärsivällisesti töitä.

Sinunkin aikasi tulee ihan varmasti vielä joskus.

<3:llä Emmi