TESTISSÄ MayBeauty Incredible pore mask

kasvonaamioiden ykkönen!

0

Testissä Pore Mask, *kaupallinen yhteistyö

Olen useampaan otteeseen täällä kirjoittanut MayBeautyn tuotteista ja myös saanut palautetta teiltä, että nuo oikeasti toimivat. Aiemmin olen testannut paria erilaista kasvotuotetta, mistä suoraan näet ihosta lähtevien epäpuhtauksien määrän. Tällä kertaa kuitenkin testissä hiukan erityyppinen tuote, eli Incredible Pore Mask. Kyseessä on kasvonaamio, joka pienentää ihohuokosia, sekä tekee ihosta tasaisemman ja puhtaamman.

Itse tykkään käyttää kasvonaamioita erityisesti sunnuntaisin. Tykkään valmistautua tulevaan viikkoon ja haluan ottaa sen vastaan freesinä. Sunnuntaisin on myös juuri sopivasti aikaa kauneudenhoidolle! Sunnuntain kasvonaamioksi siis tällä kertaa valikoitui Pore Mask, sillä halusin saada ihostani puhtaamman ja tasaisemman. Halusin valita tehokkaan naamion, joka oikeasti puhdistaisi ihoni.

Viikon jälkeen kasvot jo kaipaakin pientä freesausta!

Kasvonaamio levitetään käsin kasvoille, levittyy todella helposti ja nopesti!

Tämän kasvonaamion käyttö on erittäin helppoa! Kun tuote on levitetty kasvoille, annetaan sen kuivua 15-30 minuuttia. Tässä ajassa naamio kuivuu ja alkaa kiristämään kasvoja huomattavasti. Juuri tämän vuoksi tykkään näitä MayBeautyn tuotteista, sillä tuotteissa vaikutuksen huomaa hyvin helposti! Tulee heti sellainen fiilis, että tätä tuotetta ei käytä turhaa! Tässä vaikutusvaiheessa siis tuntee, kuinka tuote todellakin pienentää niitä ihohuokosia, sekä tulee heti paljon ryhdikkäämpi olo kasvoille.

Vaikutusajan jälkeen naamio pestään pois kasvoilta vedellä. Peseminen on myös helppoa ja nopeaa!

Tuotteen vaikutusaikana on jopa vaikea välillä hymyillä, sillä tuote kiristää kasvoja niin tehokkaasti

 

Kasvonaamio lähtee helposti ja kivuttomasti pois kasvoilta

 

Pesemisen jälkeen pääseekin sitten ihailemaan tuloksia! Omat kasvoni tuntuvat kyllä huomattavasti raikkaammilta, sekä huomaan myös ihohuokosien pienentyneen. Käyttö oli myös ihanan helppoa! Tämän jälkeen tuntuu, että kasvoni ovat valmiit jälleen uuteen viikkoon ja vanha viikko on niiltä nyt pyyhitty pois!

Valmiina vastaan ottamaan uusi viikko freesinä!

 

Sinun on nyt mahdollista saada tämä tuote osaksi kauneudenhoitorutiineitasi loistavalla -30% alennuksella käyttämällä alennuskoodia emmipore ! Saat myös alennuksen ostamalla tuotteen TÄSTÄ!

Ihania kauneudenhoitohetkiä sinne!

<3:llä Emmi