Uusittu LUPAUS studio Helsingissä

Rauhoittuminen on uusi musta.

1

Hyvin monella arki on nykyään todella hektistä ja tämän vastapainoksi onkin alettu hakemaan yhä enemmän rauhoittumista ja läsnäoloa. Tästä syystä myös me LUPAUKSELLA tulemme vastaamaan yhä enemmän näihin toiveisiin. Tämä on myös se tila, missä teen omia Life Coaching -valmennuksiani. Olen hyvin kiitollinen tästä paikasta, ja että saan olla mukana luomassa uusia palveluita hyvinvointialalle.

Tällä viikolla vietimme LUPAUS studion avajaisia ja kutsuimme meidän kanssa täydellistä aamua viettämään inspiroivia hyvinvointialan somevaikuttajia.  Videolta näet, minkälainen on meidän mielestä täydellinen aamu <3

Hyvinvointistudio LUPAUS on valoisa ja avara Rikhardinkadulle toukokuussa avattu liikunta-, ravinto- ja mentaalivalmennukseen keskittynyt tila. Studiolla työskentelee 10 valmentajaa. Rauhallisella studiolla hellit aina myös mieltä ja hyppäät konkreettisesti huolten ja päässä pyörivien asioiden yläpuolelle. 

Kuvaaja: Kenny Ronkainen

Vaatteet: Yvette

Rauhallista viikonloppua <3 Itse lähden viettämään viikonloppua Naantaliin muutaman ystävän kanssa. On ihanaa päästä viettämään kunnolla tyttöjen reissua, odotan innolla!

<3:llä Emmi