YHTEISÖSSÄ ON VOIMAA

Inspiroiva päivä Fitnessmallien & Epicin kanssa

1

Fitnessmallien koulutusviikonlopun päätti viime sunnuntaina Epicin järjestämä purjehdus / picnic -päivä. Haluttiin Ninan kanssa tarjota finalisteille mahdollisuus rennompaan yhdessä oloon ja näin ollen oikeasti päästä viettämään aikaa porukan kesken, ilman mitään sen kummempaa agendaa ja muistiinpanoja. Tämän vuoden kilpailu on kääntynyt siihen vaiheeseen, että loppusuora alkaa häämöttämään, joten finalisteilla alkaa varmasti tämä tuntua erilaisina tunteita. Jännitystä ja haikeutta alkaa selvästi olla havaittavissa. Meillä onkin itseasiassa enää yksi kokonainen yhteinen viikonloppu, ennen lokakuun I Love Me – huipentumaa!

Päästiin myös ruokailun lomassa kertomaan finalisteille, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia meillä on blogiyhteisön kehittämiseen ja kertomaan vähän kilpailun tulevaisuudesta. Olemme nimittäin tietysti kokoajan kasvattamassa omaa toimintaa ja ensi vuodelle meillä onkin tarjota jälleen jotain uutta! Meillä järjestäjille tämä kilpailu onkin paikka bongata huipputyyppejä jatkamaan meidän kansa yhteistyötä myös tulevaisuudessa, sijoituksista riippumatta.  Kilpailun aikana todellakin nimittäin oppii tuntemaan nämä mimmit, tietää jokaisen vahvuudet, sekä ennen kaikkea: näkemään heidän työmoraalin. Tämä onkin yksi tärkeimmistä asioista, mitä arvostamme. Taitoja voi aina oppia lisää ja kehittää, mutta tietty tekemisen asenne tulee löytyä itsestä.

Yksi paras asia ehdottomasti mitä tämä kisa tuo, on yhteisö. Yhdessä tekemällä saa niin paljon enemmän aikaiseksi ja onneksi tämän vuoden finalistit ovat osanneet tätä asiaa hienosti hyödyntää!

Epicin tarjoama päivä oli aivan mahtava päätös viikonlopulle ja jokaisen ilmeestä päätellen, kotiin lähdettiin energiaa täynnä ja inspiroituneena! Suuri kiitos kuuluu tietysti Epicille järjestelyistä, sekä ehdottomasti myös meidän mimmeille! Ja täytyy kyllä myös nostaa hattua mulle ja Ninalle. Vuosi tulee kohta meidän yhteistä taivalta täyteen, ja vaikka tämän OY- suhteen kuherruskuukaudet on takana päin, hommaa hoidetaan edelleen todella hyvällä fiiliksellä ja kokoajan kehitymme myös itse tässä! Kahden kovalla draivilla töitä tekevän naisen yhteinen yritys voi olla joko täysi katastrofi tai huippumenestys, meidän tavoite on tuo jälkimmäinen 😉

Kuvat: EPIC