MILLAINEN OLI FITNESSMALLIEN KOULUTUSVIIKONLOPPU

Viime viikonloppu meni fitnessmallien kanssa kuvauksissa ja koulutuksissa.

2

Fitnessmallien koulutusviikonloppu kesti viime perjantaista sunnuntaihin. Mitä kaikkea siihen sisältyi? Se selviää nyt tässä postauksessa.

PERJANTAI

Perjantaina aloitettiin päivä parituntisella Superfitme-Nanan koulutuksella. Nana kertoi some-yrittäjyydestä ja siitä, mitä on tehdä työkseen blogia. Blogin ja somen avulla itsensä elättäminen on hyvin harvinaista ja yleensä siinä rinnalla on aina muitakin töitä tai yritystoimintaa, kuten Nanallakin. Ihana Nana on minulle jo tuttu työkuvioista, sillä ollaan tehty yhdessä töitä jo koko kevät somen parissa.

Pienen lounastauon jälkeen jatkettiin koulutuksia videoiden parissa. Tomi ja Mikko Hypementiltä kertoivat meille Youtubesta, videokuvaamisesta ja editoinnista. Voisi kuvitella, että Youtubettaminen ei ole sen kummempaa kuin videoiden lataamista palveluun, mutta siihen sisältyy niin paljon taktikointia sekä pikkujuttuja, joilla on väliä. Näitä opittiin taas paljon lisää.

Muutaman tunnin jälkeen fitnessmallien koulutusviikonloppu jatkui Itikseen, jossa vierailtiin pienemmissä ryhmissä yhteistyökumppaneiden Flormarin sekä Shoozin liikkeissä. Saatiin niin paljon uusia juttuja treenivaatteista meikkeihin seuraavan päivän kuvauksia varten.

Esittelen Flormaria myöhemmin tarkemmin, mutta tässä mun alekoodi kyseiselle merkille: MARIANNE2017

LAUANTAI

Lauantai aloitettiin mielettömässä säässä Töölön lahdella Delightin järjestämällä SUP yogalla. En ollut ikinä ennen suppaillut, joten odotin tätä kokemusta kovasti. Delight Day jatkui aamupalahetkeen ja meidän fitnessmallien haastatteluihin. Kiitos vielä tästä ihanasta tapahtumasta Delight!

Itse lähdin ensimmäisten joukossa Flormarin ammattilaisten meikattavaksi, sillä aloimme valmistautua päivän kuvauksiin. Saatiin kaikki jälleen todella upeat lookit ja omani kesti pienillä korjauksilla vielä pitkälle iltaan.

Lauantai oli yhtä menoa vain, sillä meikistä siirryttiin kuvauksiin Löylyyn. Elias Metsämaa kuvasi kaikki Fitnessmallit läpi muutamassa eri lokaatiossa sekä otettiin myös ryhmäkuvia. Tämä vaihe kesti todella pitkään ja nyt itsekin voi ymmärtää malleja, joiden työ on varmasti paljon juuri odottelua.

Kuvausvaatteina meillä oli yhteistyökumppanimme Yveten vaatteet, joita voin nyt vain hehkuttaa! Niin hyvin päälle istuvia treenivaatteita ja upeat uimapuvut, joista kaikista kiitos Yvetelle!

Alekoodi Yvette.fi MARIANNE15

Lauantai jatkui suurimman osan finalisteista kanssa Helsingin parhaille susheille ja vielä parille drinksulle Skohaniin. Tässä vaiheessa vasta päästiin kunnolla vaihtamaan kuulumisia porukalla, sillä muutenhan viikonloppu mentiin suurimmaksi osaksi aikaa pienemmissä ryhmissä eri aktiviteeteissa.

SUNNUNTAI

Sunnuntaina saatiin herkkuruokia ja smoothiet Paulig Kulmassa. Siellä käytiin läpi kilpailun käytännön asioita sekä vahvistettiin meidän some-brändejä Emmin asettamilla harjoituksilla. Luulen, että oltiin kaikki tässä vaiheessa jo melko poikki viikonlopusta, joten suhteellisen rento lopetus sopi sunnuntaille hyvin.

Seuraavan kerran tapaamme yhdessä elokuussa ja odotan jo innolla, mitä meille sitten keksitään.

Kiitos ihan superpaljon vielä Nina ja Emmi sekä kaikki yhteistyökumppanit mielettömästä viikonlopusta!! ❤️

Fitnessmallien koulutusviikonloppu videolla: