CRYO-FIT / HUIPPUKYLMÄHOITO

Pääsin testaamaan Cryo huippukylmähoitoa, miltä se tuntui?

1

Vähän aikaa sitten käytiin Annin ja Yasminin kanssa testaamassa Cryo huippukylmähoitoa Cryo-Fitissa. Paikka on tällä hetkellä vielä ainoa pääkaupunkiseudulla, jossa kyseistä hoitoa voi testata. Itse en ollut kyseisestä hoidosta kuullutkaan, mutta tykkään testata uusia juttuja, joten olin innoissani mukana.
huippukylmähoito

Hoidosta sanotaan seuraavaa Cryo-Fitin sivuilla:

”Huippukylmähoito on yhden hengen kabiini, jossa lämpötila lasketaan jopa -140C asteeseen. Sitä käytetään laajasti eri sairauksien hoitoon (mm. reuma, psoriasis, ja urheiluvammat). Monet maailmanluokan urheilijat vannovat kylmähoidon nimeen. Cryo-hoitojen vannoutuneiksi käyttäjiksi lukeutuvat mm. Cristiano Ronaldo, Floyd Mayweather, Lebron James ja Kobe Bryant. Huippukylmähoitoon mennään alusvaatteissa tai uimapuvussa (mahdollisimman vähissä vaatteissa). Meiltä saat kylpytakin, tossut ja sukat.”
huippukylmähoito
huippukylmähoito
huippukylmähoito

Oma kokemukseni:

Meillä lämpö laskettiin -120 C asteeseen ja aloin jännittää laitteeseen menoa vasta paikan päällä! Olin nimittäin ajatellut, että kylmässä seistään n. 30 sekuntia, mutta kylmässä ollaankin 3 minuuttia. Ensimmäisen minuutin jälkeen olisin ollut aivan valmis jo luovuttamaan, mutta sinnittelin koko 3 minuuttisen. Olo oli sen jälkeen eneginen ja superaktiivinen. Kaikkia paikkoja paleli ja etureidet oli aivan kohmeessa ja iho punoitti.

Itselläni oli lihaskipua edellisten päivien rankemmista salitreeneistä, joihin hoito auttoi hetkellisesti. Kuitenkin, koska lihas oli jo kipeytynyt, ei pidempää apua hoidosta ollut sen suhteen. Huippukylmähoitoa suositellaan käyttämään jopa useamman kerran viikossa.

Offerilla tarjoaa alennuskoodia, jolla teilläkin on mahdollista päästä kokeilemaan hoitoa ale-hintaan:

Offerillan kautta pääset hoitoon 25€ hintaan (norm. 38€). Alennuskupongin voit ostaa TÄÄLTÄ!

* Postaus toteutettu yhteistyössä Offerillan kanssa