ONGELMANA KUIVAT JA KARHEAT LUONNONKIHARAT

Mistä apu kuiviin hiuksiin?

0

Kuivat ja karheat luonnonkiharat, mistä apua?

Heips taas! Pääsen kirjoittelemaan yhteistyössä Session Salonin kanssa omasta hiusongelmastani. Itselläni on kuivat ja karheat luonnonkiharat, jotka kaipaavat säännöllistä hoitoa ja kosteutusta. Ennen suoristin hiuksiani jatkuvasti, mikä kulutti erityisesti latvoja. Myös jatkuva vaalentaminen ja värjääminen teki hallaa kiharoilleni.
kuivat ja karheat hiukset
kuivat ja karheat hiukset

Mistä apu?

Kurkkailin Session Salonin valikoimaa ja sieltä bongasin tuotteita, jotka kuulostivat ihan loistavilta omille hiuksilleni.

HYDRATE-ME.MASQUE on korjaava, kosteuttava ja silottava tehohoito pörröiselle tai karhealle, värjätylle hiukselle. Tämä tehohoito sisältää ruusunmarjan ja helokin öljyjä.”

”KILLER.CURLS on hiuksiin jätettävä pörröisyyttä vähentävä kiharavoide. Tämä tuote sopii parhaiten vaikeasti tai keskivaikeasti käsitteltäville, kiharoille tai lainekkaille hiuksille.”

Hiusongelmat ovat arkipäivää monille meistä naisista. Kannattaa käydä kurkkaamassa Session Salonin valikoima, jotta omista hiusongelmista pääsisi eroon. Ensimmäisestä ostosta saat -15% alennusta!