TESTISSÄ: KEVIN MURPHY HIUSTUOTTEET

Session Salon lähetti minulle testattavaksi Kevin Murphyn tuotteita.

1

kevin murphy
Hain eilen postista testattavaksi Kevin Murphyn hiustuotteita. Session Salonin työntekijät olivat valinneet meille Fitnessmalli-finalisteille kaikkien hiusongelmiin sopivat tuotteet. Itse olen nyt tähän mennessä ehtinyt testata SMOOTH.AGAIN.WASH – shampoota ja SMOOTH.AGAIN.RINSE – hoitoainetta.

Ne olivat hyvät juuri omille paksuille karheille luonnonkiharoilleni. Saimme ohjeen, että tuotteet ovat tiivistemallisia, minkä takia hyvin pieni määrä riittää. Tuotteet levittyvät nimittäin veden avulla laajalle alueelle. Omat hiukseni tuntuivat jo shampoon jälkeen sileiltä ja tuoksu oli pesun ja hoitoaineen jälkeen tosi ihana. Rakastan laadukkaiden tuotteiden tuomaa kampaamofiilistä ja sitä tuoksua hiuksissa.

Muistakaa, että Session Salonin sivuilla on chat, josta voi kysyä apua omiin hiusongelmiin. Sen lisäksi ensimmäisestä ostokerrasta saa -15% alennusta!