Blondi tukka, kuivat latvat ja pidennysten hoito

Love is in the Hair

Moikka!

Mie oon syntyny aika vaaleaksi ja olen aina ajatellut, että vaalea on se väri mikä minulle parhaiten myös sopii. Olen värjännyt tukkaani astetta kirkkaammaksi 15 -vuotiaasta asti, välillä kotona ja välillä kampaajalla. En muuten suosittele blondaamista kotona!
Blondi väri on hauristuttanut minun tukkaani ja huomaan, että tukka on karhea, varsinkin latvoista tukka on kuiva! Ajattelin kirjoittaa aiheesta, koska uskon että siellä ruudun toisellakin puolella on blondeja ihmisiä, jotka voivat samaistua tähän aiheeseen.

Ensimmäiset pidennykset ostin 14- vuotiaana ja lopputuloshan oli tämä:

Aikamoinen.. :Dd Kuiva, takutettu, keltainen, tukkakasa. Haha.

Nykyään hoidan pidennnyksiäni öljyillä sekä pesen ne vähän väliä. Tilasin Sessionsalonilta juuri uuden hiuksiin jätettävän hoitotuotteen, joka siloittaa ja ehkäisee hiusten pörröisyyttä. Pidennyksille paras elvytys keino on kuuma suoristusrauta tai kiharrin! Ne vetää hiuksien solmut yhteen ja pörröisyys jää historiaan!
Tilasin nyt hoitosuihkeen pidennyksille sessionsalonin verkkokaupasta ja odotan innolla tuotteen saapumista!

Blondit hiukseni kääntävät sävyä myös keltaiseen, joka on ei niin toivottu suunta ainakin omasta mielestäni! Joten tilasin myös Shamppooon ja Hoitoaineen Sessionsalonilta jotka lupaavat poistaa keltaisuutta hiuksista. Tilasin myös kiiltoa ja väriä korostavan hoitosuihkeen, jonka voi jättää tukkaan ilman pesua! Tilasin myös tuotteen BODY BUILDER melkein pelkästään sen siistin nimen takia. Haha no ei, mutta se on siis painoton, kosteuttava muotovaahto, joka samalla myös tuuheuttaa hiusta.

Kuva: Anni Tapio

Session Salonin tuotteet ovat: a) tehty laadukkaista ainesosista b) stylistit ovat todenneet ne toimivaksi satojen asiakkaidensa kanssa c) tuotteet ovat kestävän kehityksen edelläkävijöitä – Ecofriendly & Cruelty Free eli niiden koko elinkaaressa huomioidaan eläimet, ihmiset ja luonto.

Kaikki uudet asiakkaat saavat nyt ensimmäisestä tilauksestaa -15% Sessionsalonin sivuilta. Sivuilla on myös kokoajan aktiivinen chat jossa stylistit auttavat asiakkaita valitsemaan oikeat tuotteet omille hiuksille. Sivuille pääset suoraan tästä.

Mikäli sinulla olisi suositella jotain omia hyviä vinkkejä pidennyksien hoitoon tai keltaisuuden poistoon niin kommentoi ihmeessä tekstin alle! Laitetaan hyvät vinkit jakoon!

-Meri

 

IG:mertsi_
SC:mertsi1