Ihonhoito

Miten mie saan mun ihoni pysymään hyvässä kunnossa?

Moikka!

Toivottavasti sulla on ollut mukava päivä. Mie oon jo jonkin aikaa saanut kysymyksiä siitä, miten mie hoidan mun ihoani. Mie en ole koskaan aikasemmin saanut mun ihostani kysymyksiä, joten selkeästikin mun uudet tuotteet toimivat. Mie oon kokenut, että ennen mun iho oli jotenkin samea ja se varmasti näkyi myös muille.

Mie tapasin viime syksynä kauneus-messuilla ihanan naisen, joka mun mielestäni hehkui hyvää oloa. Me keskusteltiin hetki mun Fitnessmalli -kilpailusta ja mie sain samalla Eepulta veloituksetta kassillisen Aloen tuotteita kotiin testattavaksi. Kaikissa tuotteissa on käytetty puhdasta ja aitoa aloeveraa, joka hoitaa ihoa. Mie tykästyin todella paljon Foreverin aloe tuotteisiin, erityisesti kasvoseerumiin, jota laitetaan kasvorasvan alle. Foreverin aloevera kasvorasva sopii myös koko vartalolle ja aloevera Soap meikin, sekä vartalon pesuun. Tuotteet ovat hellävaraisia, miedon tuoksuisia ja ne sopivat myös herkemmälle iholle.

Kuvat Anssi Ranki. Anssi ei koskaan käsittele tai muokkaa kuviaan ja kaikki tässä kuvassa on rakenettu vain valoja hyödyntäen.

Mulle on todella tärkeää, että tuotteet on laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja toimivia. Tuotteiden käyttäminen pitää olla myös helppoa ja nopeaa. Mie en oo sen tyylinen ihminen, jolla on aikaa tai intressejä asetella kurkkuja silmien päälle, vaan mie haluan saada hehkuvat kasvot nopeasti. Tässä työssä mulle on tärkeää näyttää ”aina hyvältä” haha, jos vain mahdollista, joten siksi mie käytän aloe tuotteita. Mie myös matkustan paljon Suomen sisällä, joten tuotteiden monipuolisuus helpottaa pakkaamisessa hurjasti. Mukaan tarvitsee pakata vain yksi rasva ja yksi puhdistusaine, jotka molemmat käyvät sekä vartalolle, että kasvoille.

Mie tykästyin siihen, kuinka aito ja ystävällinen Eepu on, ja mielestäni oli mukava, että tuotteet sai ottaa veloituksetta kotiin testiin, ilman mitään ostopakkoa. Toinen hyvä puoli, mihin mie en ainakaan ole ennen törmännyt on se, että näillä tuotteilla on 90 päivän täysi kokeilu takuu. Mulla oli siis täysi mahdollisuus palauttaa nämä tuotteet, mutta mie en palauttanut. Tällä hetkellä minulla on käytössä useita Foreverin tuotteita ja olen ollut erittäin tyytyväinen.

Sie pääset tustumaan Foreverin aloe tuotteisiin suoraan tästä painamalla. Jos sie haluat ilmaisen kokeilukassin kotiin, niin laita Eepulle viestiä. Tuotteiden kokeilu ei sido mihinkään. Ihanan Eepun saa kiinni numerosta: 0505849200. Tuotteita saa myös muilta ihanilta Foreverin jälleenmyyjiltä. Tuotteisiin voi tutustua, myös hemmottelukutsuilla, joissa ideana on, että kotiin kutsutaan hyviä ystäviä ja illan aikana voidaan tehdä käsi-. kasvo- tai jalkahemmottelu.

On tosi tärkeää pitää omasta ihosta hyvää huolta ja käyttää laadukkaita tuotteita, jolloin iho hehkuu ja itsellä on kaunis olo. Kauneus tulee todellakin sisältä päin ja sun olemus joko tukee sitä sun ulkonäköä tai vie siitä puolet pois. Mun mielestä on kuitenkin ihanampi hehkua silloin kun tietää, että kasvot loistaa mukana <3

Mukavaa päivää just sulle!
-Meri

Suoraan tuotteisiin tästä.
Instagram: mertsi_
Snapchat: mertsi1