MEDIAKORTTI

NICOLE

NICOLE 5.6K

Fitnessmalli –finalisti, 2016

Olen 21-vuotias naisenalku pääkaupunkiseudulta, Vantaalta.

Urheilu on ollut osana elämääni aina. Lapsuuden ja nuoruuden lajeihini kuuluu mm. ratsastus, telinevoimistelu, sekä jalkapallo, jota on tullut potkittua vielä aikuisiälläkin.

Ruokavalion laadusta sekä sen merkityksestä urheilusuorituksiin kiinnostuin jo teini-iässä. Otin asioista selvää omatoimisesti, ja hyvin nopeasti välipalasipsit vaihtuivat miniporkkanoihin. Sillä tiellä ollaan edelleen, monen vuoden jälkeen.

Tänä päivänä arjen kiireet rajoittavat jonkin verran harrastusmahdollisuuksia, ja keskityn pääosin salitreeneihin sekä lenkkeilyyn. On mahtavaa, kun treenaamaan pääsee vaikka keskellä yötä, mikäli siltä tuntuu!

Valmistun ensi keväänä Personal Traineriksi, vuoden mittaisen tutkinnon tuloksena. Sen jälkeen hakeudun mahdollisesti yliopiston puolelle ravitsemustieteiden pariin, tai fysioterapiaa opiskelemaan.

 

Jaan blogissani paljon treenivinkkejä, sekä juttua ruokavaliosta ja ravinnosta. Korostan myös teksteissäni henkistä hyvää oloa, joka on itselleni vähintäänkin yhtä tärkeä osa-alue kuin edellämainitutkin. Tervetuloa lukemaan!