3

Oletko koskaan ottanut pientä aikaa itsellesi, ja miettinyt menneisyyttäsi. Löytyykö sieltä asioita, mitkä haluaisit vain lakaista pois? Onko siellä asioita, jotka vieläkin kummittelevat mielessäsi?  Onko menneisyydessäsi asioita, jotka toivoisit unohtavan… kaikkea ei mielestään voi lakaista, varsinkaan niitä huonoja asioita.

Meillä oli eilen pientä paneutumista mielen solukkoihin meidän Fitnessmalli kisan järjestäjän Emmin johdolla valmentamolla. Vuosia takaperin en oikein osannut erilaisissa tunneharjoituksissa keskittyä ja kuunnella, pää veti vuoristorataa kokoajan. Nykyään niistä osaa nauttia, kun osaa rentoutua oikealla tavalla, niin hyvin nopeasti pääsee ”tarinaan sisälle”. Eilen valmentamolla pureuduttiin mielen ullakkoon. Nämä on niitä harjoituksia, joita hyvin harvoin tulee tehtyä itse. Harjoituksessa tuli muisteltua asioita, mitä menneisyydessä on tapahtunut ja mitkä asiat ovat tehnyt minusta juuri sen, mikä minä nyt olen. Menneisyyttä en voi muuttaa, mutta tulevaisuuteen voin vaikuttaa.

Oletko kysynyt itseltäsi, onko sinulla selvittämättömiä asioita jotka painavat mieltäsi yhä edelleen? Onko sinua satutettu tavalla, jota et unohda? Onko ihmissuhteissasi ongelmia jotka on vieläkin ratkaisematta? Toivoisitko, että tietyt asiat olisivat toisin? -Kyllä, minä toivon. Menneisyydessäni on sellaisia asioita, että jos pystyisin niin muuttaisin niitä.. mutta, olisinko minä juuri tässä, jos saisin menneisyyttäni muutettua? Olisinko tässä, ja tässä elämäntilanteessa.. kilpailemassa Fitnessmalli 2017 kilpailun voitosta, hyvässä arkityössä ja ihanien ystävien ympäröimänä? -Ehkä, ehkä en.

Janni Hussi kävi eilen valmentamolla kertomassa julkisuudesta ja sosiaalisesta mediasta.. ja Jannin kertoessa taipaleestaan huomasin, että meissä oli todella paljon samaa. Pystyin niin helposti samaistumaan hänen tarinaansa ja siihen että kaikella on tarkoituksensa. Uskon siihen vahvasti. Uskon myös, että ilman menneisyyttäni en välttämättä olisi näin vahva, itsenäinen & kunnianhimoinen kuin nyt olen. Hulluahan se on ajatella, että pitikö niin paljon paskaa tapahtua ennenkuin sain jotain hyvää? Pitikö niin paljon sattua henkisesti, että pääsin tähän missä nyt olen. Hyvät lähtökohdat kaikkeen. Uskoa itseeni. Kunnianhimoa. Rakkautta.

Joten tee niinkuin mekin teimme. Kirjoita paperille asioita, jotka haluaisit menneisyydestäsi unohtaa. Sen jälkeen revi se pieniksi palasiksi, heitä roskiin ja aloita alusta. Me olemme ja elämme tässä & nyt. Vaikutetaan tulevaan.

 

Halauksin: ~NinaCarita~