VIIKON VIISI MEIKKIVINKKIÄ

Sisältää alekoodin kosmetiikkatuotteisiin

1
  1. Kulmakarvat kehystämään kasvoja – olen itse oppinut kantapään kautta kaikki kolme, joita kulmakarvojen kanssa ei kannata tehdä – a. kulmakarvat on liian pitkät b. liian lyhyet c. liian piirretyt. Onneksi kulmakarvojen muotoiluun pätee seuraavat helpot säännöt: kulmakarvan sisänurkan kuuluu olla samassa linjassa sieraimen ulkonurkan kanssa, kulmakarvan korkein kohta kuuluu olla linjassa mustuaisen ulkoreunan kanssa ja kulmakarva kuuluu päättyä linjassa silmän ulkonurkan kanssa. Ks. kuva. Kulmakarvoja muotoiltaessa kannattaa ottaa avuksi esimerkiksi meikkisivellin tai kynä, jota kääntämällä on helppo löytää oikeat kohdat. Mitä tulee kulmakarvojen meikkaamiseen, luonnollisemman lopputuloksen kulmakarvoja tehdessä saa kulmakarvavärillä kuin kynällä piirtäessä. Ota kulmakarvaväriä maltillinen määrä sutiin ja tee hentoja viivoja kulmakarvoihin aina karvan suuntaisesti. Aloita keskiosasta ja tee keskiosa ja loppu tummemmaksi. Tee lopuksi kulmakarvan alkuosa kevyemmin, jättäen sen mahdollisimman luonnolliseksi.
  2. Huulten oikeaoppinen rajaaminen – taisteletko joka kerta rajauskynän kanssa, kun haluaisit piirtää huulillesi täydelliset linjat? Ei hätää, sillä niin olen taistellut minäkin. Ratkaisu tähän löytyy simppelisti X-kirjaimesta. Piirrä ylähuulen keskiosaan ensin X, jonka jälkeen rajaus on saanut oikean raamin. Tämän jälkeen loput huulista on helppo rajata. Rajaa mielummin vähän yli, kuin liian vähän huulta.
  3. Poskipuna luomivärinä – tiesitkö, että poskipunaa voi myös sipaista luomiin tuomaan väriä? Esimerkiksi itselläni käytössä oleva Flormarin poskipuna Blush-On Terracotta sävyssä 046 Touch of Apricot sopii erinomaisesti myös käytettäväksi silmämeikkinä.
  4. Primer kaiken pohjana – jos sinulla on ongelmia meikin pysymisen kanssa, oletko kenties unohtanut primerin? Primer tarkoittaa suomeksi pohjusainetta. Pohjustusaine tasoittaa ihoa ja auttaa meikkiä pysymään paikallaan. Primerin käytön aloitettuani, olen sanonut heipat puuterille ja jatkuvalle meikin korjailulle.
  5. Käytä aurinkopuuteria oikein – monet sutivat aurinkopuuteria naamaan vähän joka paikkaan, mikä saa kokonaisuuden näyttämään siltä, että kasvot ovat ruskeat kuin papu ja irtonaiset muusta kropasta. Olen myös itse sortunut tähän. Aurinkopuuteria kuuluu kevyesti sipaista molemmille puolille otsaluuta kulmakarvoihin päin häivyttäen. Otsan keskikohta tulee jättää paljaaksi. Tämän jälkeen aurinkopuuteria on hyvä vielä sipaista nenänvarteen ja poskien yläosaan. Ks. kuva. Voilá, kaunis, aitoa rusketusta jäljittelevä meikki on valmis!

Onko sulla mielessä meikkivinkkejä? Heitä omasi kommenttiboksiin!

Tänään on viimeinen päivä lunastaa Flormarin -25% alennus. Toimi siis nopeasti ja tilaa omasi osoitteesta www.flormar.fi koodilla RENATA2017. Flormarin esittelyvideon löydät täältä sekä mun arkimeikkivinkit ja meikkipussin sisällön täältä.

Kauneudentäyteistä viikonloppua kaikille!

💛 Renata

Seuraa myös:

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik