MITÄ SINULLE MERKITSEE KAUNIS IHO?

2

*Toteutettu yhteistyössä kosmetologikoulu Lumovan kanssa

Paljon treenavan iho on kovilla – hikoillaan, pestään, hangataan hikipyyhkeellä millon meikittä ja millon meikit naamalla. Tästä syystä ihon huolellinen hoito päivittäin on kauniin ja heleän ihon salaisuus. Hyvien kotirutiinien lisäksi on hyvä antaa säännöllisin väliajoin ohjat ammattilaisten käsiin.

Jokainen varmasti ensimmäisenä miettii, mikä kasvohoito itselle olisi sopiva ja mistä saisi rahoilleen vastinetta. Lumova tarjoaakin tähän täydellisen ratkaisun – Sinulle tehty -kasvohoito. 

”Sinulle tehty- kasvohoito koostetaan sinun ihotyypin mukaisesti juuri sinulle sopivaksi. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, syvempi puhdistus ultraäänellä tai mekaanisesti, ihon tyypin mukaan valittu tehoampulli sekä lopputuloksen viimeistelevä naamio.”

Hoidon hinta on maksimissaan 67 €, joka määräytyy sen mukaan, mitä ihollesi tarvitsee tehdä. Mukavaa kuitenkin on, että hinta ei ylity 67 € missään tapauksessa. Itse aiemmin kovasta aknesta kärsineenä, Roaccutan-kuurin kokeneena ja lukuisia kikkoja kotona kokeilleena, annan mielummin ammattilaisen valita minulle sopivan hoidon, kuin valitsisin sen itse ja aiheuttaisin iholleni pahimmassa tapauksessa enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lumovan kasvohoidon aikana kosmetologi kertoo tarkkaan mitä hän tekee. Lisäksi hän tekee sinulle ihoanalyysin, jonka saat mukaasi hoidon jälkeen jatkohoitosuosituksineen. Minulle tehty kasvohoito koostui seuraavista:

  • Alkupuhdistus
  • Kuorinta
  • Mekaaninen puhdistus
  • Mustapäiden poistaminen komedoraudalla
  • Klassinen hieronta
  • Sivellinhieronta
  • Kuminaamio – tämän voi levittää koko kasvoille, myös suun ja silmien päälle, jolloin se hoitaa oikeasti koko kasvoja

Iho oli hoidon jälkeen kevyemmän ja rauhallisemman oloinen.

Lisätietoja kosmetologikoulu Lumovasta löydät täältä.

💛 Renata

Seuraa myös:

Facebook Renata Ali-Raatikainen

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik