URHEILIJAN HIUSTENHOITO

Sisältää -15% alen kampaamotuotteisiin

4

Hiustenhoitotuotteina käytän Session Salonin verkkokaupasta löytyviä Kevin Murphyn tuotteita. Edellisessä postauksessa kerroin paljon treenaavaan hiustenhoitohaasteista ja siitä, miksi Kevinin tuotteet ovat the juttu. Nyt kerron teille tarkemmin, miten näillä tuotteilla pidän omat hiukseni kunnossa.

1. Pesen hiukset noin kolmesti viikossa Kevinin HYDRATE-ME.WASH kosteuttavalla shampoolla. Hiustenpesun ajoitan aina niin, että se on niinä päivinä, kun teen cardion ja hikoilen toden teolla. Hiusten rasvoittuminenhan voi johtua täysin siitä, että niitä pesee liian useasti. Testaa pidentämällä hiusväliä, mikä itsellesi olisi sopiva pesuväli. Alkuun hiukset saattavat tuntua likaiselta, mutta tottuvat muutamassa viikossa pidempään pesuväliin. Itselläni muutaman päivän pesuvälillä hiukset pysyvät hyväkuntoisina ja kuohkeina, eivätkä myöskään rasvoitu niin helposti.

Hauskin aineosa: Omega-6 rasvahappoja sisältävä helokkiöljy

2. Shampoon jälkeen käytän BLONDE.ANGEL hoitoainetta, sillä haluan säilyttää hiuksissani kylmän sävyn. BLONDE.ANGEL hoitaa hiusta pitäen samalla yllä viileää lookkia ja sopii erityisesti vaalennetuille hiuksille. Mitä kauemmin tämän antaa vaikuttaa, sitä varmempi lopputulos.

Hauskin aineosa: E-vitaaminipommina tunnettu parapähkinäuute

3. Kerran viikossa tai kahdessa korvaan shampoo-hoitoaine kombon RE.STORE pesevällä hoidolla, joka on yhdistelmä shampoosta ja hoitoaineesta. Session Salonin Stylistien mukaan tämä on se yksi juttu, joka jokaisella sporttaavalla muikkelilla tulisi olla kaapissaan.

Hauskin aineosa: Hiusta ravitsevat proteiinipitoiset ananas-entsyymit 

4. Pesuväliä pidentääkseni käytän FRESH.HAIR kuivashampoota. Tämä toimii loistavasti, kun hius kaipaa pikaista freesausta salitreenien välissä. FRESH.HAIRiä suihkuttelen tukkaan yleensä aina aamuisin. Tämä on henkilökohtaisesti Kevinin tuotteista se yksi, jota ilman en pärjäisi ollenkaan.

Hauskin aineosa: Vahvistava ja virkistävä kanelinlehtiöljy

5. Koska kuivashampoo kertyy helposti hiusten juureen, tulee hiukset syväpuhdistaa säännöllisin väliajoin. Tähän käytän MAXI.WASH syväpuhdistavaa shampoota kerran kahdessa viikossa poistamaan kuivashampoon jäämät. Mikäli kuivashampoota ei pese pois välillä kunnolla, se kertyy hiuspohjaan ja alkaa helposti aiheuttamaan mm. hiuspohjan rasvoittumista. Tällöin myöskään kuivashampoo ei enää tepsi tukkaan, kun pohjassa on niin paljon kertynyttä kamaa.

Hauskin aineosa: Luonnollisesti antiseptinen amerikantaikapähkinä

Mikäli sulla on jotain hiustenhoitovinkkejä, joita haluat meille sporttaajille jakaa, heitähän kommenttia. Laajaan Kevinin valikoimaan voit tutustua täältä.

Huomioithan, että Session Stylistit auttavat sinua valitsemaan juuri sinulle oikeat tuotteet Session Salonin chatin avulla – lisäksi saat ensimmäisestä verkkokauppaostoksestasi automaattisesti -15% alen.

Näillä vinkeillä, huippua hiustenhoitohetkiä!

*toteutettu yhteistyössä Session Salonin kanssa

💛 Renata

Seuraa myös:

Facebook Renata Ali-Raatikainen

Instagram @renataaliraatikainen

YouTube Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik