MEDIAKORTTI

Blogin profiilikuva

RENATA 7.6K

Olen Renata, 23-vuotias hyvinvointialan moniosaaja, somevaikuttaja ja kansainvälisen kaupan BBA Tampereelta. Liikunta on intohimoni, luonnollisuus valttikorttini ja hymy tavaramerkkini. Pienestä asti olen tykännyt olla esillä, jakaa positiivista asennetta ympärilleni ja nauttia elämästä. Luonteeltani olen luova ja kunnianhimoinen aurinkokuningatar. Ystäväni kuvailisivat minua avoimeksi ja ylienergiseksi. Tykkään tarttua tilaisuuteen ja kun kohdalle osuu sydäntä lähellä oleva projekti, innostukseni on taattu.

Olen tehnyt useita vuosia myynti– ja pr-alan töitä, tapahtumatuotantoa, somemarkkinointia ja sisällöntuottoa. Tulevaisuudessa haluan tehdä monipuolisia projekteja hyvinvointialalla. Uskon, että avain menestykseen löytyy olemalla oma itsensä ja tekemällä asioita, joista nauttii. Monella alalla kaiken A & O on verkostoituminen ja kannustankin kaikkia rohkeasti avaamaan suunsa ja ottamaan yhteyttä silloin, kun haluaa toiseen ihmiseen syystä tai toisesta tutustua.

Blogissani haluan puhua kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolesta ja siitä miten hyvinvointi tulee koostaa monista eri palasista. Vaikka hyvinvoinnin peruspilarit olisivat yleisesti samat, monet meistä saavat voimaa täysin eri asioista. Haluan, että ihmiset oppivat löytämään ne tavat elämässä, jotka tukevat parhaiten omaa hyvinvointia. On myös tärkeää ottaa elämässä huomioon kokonaiskuormitus, eikä ainoastaan pelkkää treenien tuomaa rasitusta. Vaikka itsekin usein paahdan eteenpäin duracellin tavoin, rentoudun pitkien aamukahvien, hyvien ruokailuhetkien ja lämpimän kotisaunan merkeissä.

Haluan taistella ennakkoluuloja, syrjimistä ja kiusaamista vastaan. Itse vuosia koulukiusauksen kohteena olleena voin seistä esimerkkinä muille siitä, miten meidän kaikkien tulisi korostaa omaa uniikkiuttamme sekä kannustaa myös muita tekemään juuri sellaisia asioita, joista on saa voimaa. Sen sijaan, että lyttäisimme toisiamme maan rakoon, miksi emme hyödyntäisi sitä energiaa nostamalla toisiamme ylöspäin?

Blogissani pääset mukaan onnellisuuden oppeihin ja hyvinvointialan kulisseihin. Tervetuloa mukaan!

Instagram: @renataaliraatikainen

Youtube: Renata Ali-Raatikainen

Facebook: Renata Ali-Raatikainen

Snapchat: renataaliraatik