KUIVAT HIUKSET HALTUUN

parhaimmat vinkit hiustenhoitoon

Heippa ihanat!

*sisältää mainoslinkkejä*

Tiedättekö sen tunteen, kun olet harrastanut liikuntaa tai makoillut aurinkoa ottamassa, eikä hiuksesi ole enää puhtaat? Nimittäin, itselleni tämä tapahtuu melkeinpä joka kerta! Treenit kulkevat niin kovin, että hiusteni on vaikea pysyä samassa tahdissa mukana. Olen huomannut, että hiuksistani tulee helpolla todella kuivat, mitä enemmän pesukertoja
viikkoon kertyy ja vain harva tuote saa vaaleat pitkät kutrit kosteutettua tarpeeksi. Siksi päädyin ottamaan asian vakavammin esille ja panostamaan enemmän hiusteni eteen. Päädyin Session Salon sivuille, ja tilasin muutaman tuotteen, joilla voisin aloittaa tämän prosessin. Itselleni Kevin Murphyn tuotesarja on läheisin heidän tuotevalikoimastaan. Tämä tuotesarja on todellakin tunnettu sen laadukkaista ainesosista, eläinystävällisestä ja ihanan kukkaisesta lopputuloksesta!

Jos alat harkitsemaan juuri sinun hiuksellesi sopivia tuotteita, etkä tunne löytävän sitä sopivaa, EI HÄTÄÄ! Session Salon stylistit neuvovat juuri sinun hiuksellesi ja haasteellesi sopivat tuotteet Session Salonin chatin avustuksella. Parasta tässä on, että tämä palvelu on aivan ILMAISTA. Pienenä lisä plussana on, että ensimmäisestä ostoksesta saat myös  -15% ja toimituskulut tuotteilla ovat pelkästään 3€. 😉

 

Käyn yleensä laittamassa vaaleita raitoja kerran kuussa ja siksi on tärkeää huolehtia  värin ylläpidosta myös kotonakin. Käyttämällä Kevin Murphyn kousteuttavaan ANGEL WASH shampoolla yhdistettynä tuuheutta antavaan Kevin Murphyn PLUMPING RINSE hoitoaineeseen, mikä sisältää tripeptidejä ja proteiineja, jotka voimistavat hiusta ja pidentävät jopa hiuksen kasvukautta saavat antamaan hiuksille parhaimman lopputuloksen. Teen kerran viikossa yleensä astetta kosteuttavamman hoidon KEVIN.MURPHY HYDRATE-ME.MASQUE avulla , jotta hiukseni säilyttäisivät sen värin, kosteuden sekä kylmemmän sävyn.

Jotta vaaleat raidat eivät alkaisi menemään liian keltaisen sävyn puolelle päädyin tilaamaan myös hiuksiin jätettävän  KEVIN.MURPHY SHIMMER.ME.BLONDE kiiltosuihkeen, joka sisältää väriä vahvistavia ainesosia sekä optisia kirkastajia. Tämä jätetään hiuksiin pesun jälkeen. Tiedän jo nyt, että tuote tulee olemaan ihan ykkös lemppari kaikista suihkeista, koska se korostaa juuri niitä kaivattuja vaaleita ja harmaita hiuksen sävyjä ja antamalla lisää kontrastia lopputulokseen!

 

Paras osuus tässä on, että KAIKKI SESSION SALONIN tuotteet ovat tehty:

  1. Laadukkaista ainesosista, joita ei ole testattu eläinten kustannuksella
  2. ECOFRIENDLY/ CRUELTY FREE
  3. Hinta-laatu suhde kohdallaan
  4. Toimitus ympäri Suomen

Näillä tuotteilla takuulla onnistutaan! Ihanaa loppuviikkoa!

 

 

Love, Erna xoxo