Trainer4you on yksi Fitnessmalli 2017 yhteistyökumppaneista,siksi saimme
hienon tilaisuuden osallistua eiliseen tapahtumaan.
Trainer4you on Suomen suurin ja yksi Euroopan johtavista personal trainer-alan koulutusorganisaatioista. Riku Aalto on Trainer4you:n perustaja. Riku perusti organisaation 2004 ja nyt tänä päivänä heillä on koottuna iso joukkje osaavia työntekijöitä, kouluttajia sekä satoja eri valmentajia ympäri Suomea.

Lisäksi he käyttävät Ereps (European register of
exercise professionals) rekisteriä joka todentaa ammattitaidon kansainvälisesti.
Tiesittekö myös että Trainer4You tarjoaa todella paljon tietoa (sekä videoita) ihan ilmaiseksi, TÄÄLTÄ löydät tietopankin.
Niinpä, jos sinulla on kiinnostusta saada enemmän tietoa hyvinvoinnista, kuntoilusta, ravinnosta, terveydestä ylipäätään ja saaada uusia näkökulmia sekä tietoa aiheesta toiseen, vaikkapa,miten kehittyä valmentajana tai miten vaikuttaa omaan terveyteen. Materiaalia löytyy ihan kaikesta, niin että kannattaa ottaa hyöty siitä!

Trainer4You är en av Fitnessmodell tävlingens samarbetspartners, och därav för att vi fick en denna fina chans att delta i gårdagens event, Training Forum, som jag berättade om i förra inlägget.

Trainer4you är Finlands största & en av Europas mest ledande träningsorganisation. Riku Aalto är grundaren av Trainer4You med målet att växa utbildningen för personliga tränare, träning, kost och hälsa, samt flera andra mera avancerade utbildningar, bl.a. för arbetsvälmående.

Riku grundade företaget år 2004 och idag har de samlat ihop ett stort gäng med utbildade arbetskrafter, tränare samt hundratals olika coacher runt hela Finland.

Dessutom erbjuder de EREPS (European register of exercise professionals) registrering som ger dig licens att certifiera dina yrkeskunskaper internationellt.

Visste du att Trainer4You erbjuder också en hel del information, utbildningar samt grundkunskaper (och videor) helt gratis på finska, här hittar du dem.

Så om du har ett intresse för att läsa mer wellness, fitness, kost, hälsa eller lär din finsk överlag på ett roligt sätt 😉 och eller få info om hur du kan utvecklas som coach, så kolla in hemsidan, säkert finner ni mycket material som ni kan ha nytta av!