Fitnessmalli 2017 – kilpailu lähenee loppua!

Fitness Modell 2017 - tävlingen kommer till ett slut!

4

Fitnessmalli 2017 – kilpailu lähenee loppua!

HEI HIPHURRAA TÄNÄÄN käynnistyy yleisöäänestys joka vaikuttaa suuresti kilpailuun ja TE VOITTE VAIKUTTAA äänestämällä teidän mielestä sopivaa voittajaa.

Niin kuin varmaan tiedättekin, tänä vuonna Fitnessmalli kilpailu on erilainen kun koskaan ennen. Tarkoitus oli kerätä pisteitä jokaisesta kampanjasta ja tehtävästä somessa, mitä me saimme puolen vuoden aikana. Se on ollut opettavaista , sekä haastavaa. Mutta myös hauskaa! Juuri nyt pisteitä voi saada tämän äänestyksen kautta.

Niin jos haluatte tukea minua tässä kilpailussa, olisi todella hienoa ja arvokasta saada ääni teiltä. En yleensä halua kerjätä ääniä, mutta tällä kertaa minulle olisi todella tärkeätä ja arvokasta saada teidän tukenne. Arvostan siis teidän apuanne !

Äänestys on noin viikon pituinen ja teillä on jokainen päivä mahdollisuus äänestää!

Tavoitteenani on luoda elämäntapa ja ura, joka keskittyy ensisijaisesti terveyteen, hyvinvointiin ja kuntoiluun sosiaalisen median kautta. Niinpä tämän vuoden kipailu sopi minulle kuin hanska naulaan, (onkohan tällaista sanontaa 🙂 Vuonna 2017 Fitnessmalli -kilpailussa etsitään hyvinvointialan uutta someinspiraatiota ja mediapersoonaa ja kilpailussa ei arvioida osallistujien ulkonäköä ja se on minusta hienointa, koska terveys, hyvinvointi EI OLE ULKONÄÖSTÄ KIINNI.

 

Terveyttä ei voi mitata ulkonäön perusteella. Voit näyttää miltä vain ja voida tosi huonosti tai päinvastoin. Ei ole väliä miltä näytät. On niin paljon väärää ja väärinkäsitystä mediassa jota ei voi välttää, siksi yksi osasyy oli osallistua fitnesmalli kilpailuun, voidakseni tavoittaa niin monta kuin mahdollista ja kertoa unelmastani, inspiroida mahdollisimman monta ihmistä ja siitä syystä sosiaalinen media on juuri siihen hyvä, yritän myös kirjoittaa kolmella eri kielellä, koska sitä on pyydetty ja se on minusta vain ilo, tavoittaa vielä enemmän ihmisiä.

Vaatteet: Yvette.fi, vielä tämä kuukausi alennusta koodilla AMANDA15
Valokuva: Mr Coolpool Studio

Kilpailun aikana olen lähinnä keskittynyt kouluttautumiseen, markkinointiin, sosiaalisen median kanavien oppimiseen , kommunikaatioon ja uusiin ihmisiin tutustumiseen mediamarkkinoinnissa ja saada koko reissusta kokemusta siihen, mitä pyrin tulevaisuudessa tekemään, auttamiseen. Tämä on vasta alkua, ja en ole vielä edes kunnolla ehtinyt aloittamaan, uskoisin että minulla on sekä annettavaa teille ja päinvastoin, yhdessä yritetään muuttaa maailmaa paremmaksi, hyvinvoivaksi! Kohti unelmiamme ❤️

Median mahti on niin suuri, ettei sitä ymmärrä ja se kasvaa koko ajan. Me tavoitamme yhä enemmän ihmisiä ja helpommin, mikä on valtavan hienoa.
Nyt pikkuhiljaa alan ymmärtämään että tämä koko reissu on ollut kilpailu, siltä se ei ole tuntunut ja nyt se on päättymässä parin viikon kuluessa.

Haluankin kiittää kaikkia teitä, jotka olette seurannut minua ja toivottavasti teette sen jatkossakin, kilpailun jälkeen. Haikeaa on, että kilpailu oikeasti on päättymässä.

Olemme 9 finalistia, emmekä kaikki jatka fitnessmalli bloggaajina, menemme omille teillemme mutta toivon meidän kaikkien saavuttavan paljon hyvää elämässä. Olen nähnyt tämän matkana ja kokemuksena, niinkuin myös kerroin alussa että pyrin tekemään, koska elämä ei ole kilpailu vaan se koostuu monista hienoista hetkistä. Jää paljosta paitsi jos vain keskittyy kilpailemiseen, saavuttamiseen tai voittamiseen, tämä on ollut myös hyvä asia pohtia ja kysyä itseltään että miksi osallistuu kyseiseen kilpailuun, onko voitto tärkein ja miksi silloin? (Tästä tulossa blogiteksti!)

Toki, annan kaikkeni ja koko sydänmellä olen ollut mukana , mutta kilpailu ja finaali ovat vain pieni osa siitä, mitä se kokonaisuutena on ollut. Olen taas kerran oppinut ihmisistä, saanut paljon kokemusta, enkä kadu hetkeäkään että osallistuin ja olen kiitollinen että sain olla mukana. Sain tehdä sitä mitä rakastan ja haluan jatkaa sitä nyt ja tulevaisuudessa.

Muistot ja kiitollisuus ennen kaikkea nousee mieleeni.

Kiitos kaikille osapuolille, jotka ovat olleet mukana koko fitnessmalli finaalin aikana, kiitos kaikille seuraajilleni ja kannattajilleni, kaikki jotka ovat tukeneet minua kauden aikana, kiitos kaikki uudet ja vanhat lukijat, kaikille, kilpailun yhteistyökumppaneille ja tottakai suuret kiitokset Fitnessmalli 2017 kilpailun järjestäjille Emmille ja Ninalle , jotka loitte tämän suuren muutoksen kilpailuun, järjestäneet kaikki alusta loppuun ja olleet meille apuna ja mentorina kaikissa tilanteissa. He ovat opettaneet ja auttaneet meitä kaikkia, rakentamaan omaa brändiämme ja itsevarmuutta siihen!

Kiitos kärsivällisyydestänne ja avustanne, teidän ansiota ainakin minä olen oppinut paljon tämän kauden aikana. Kiitos myös kaikille finalisteille. Kiitos myös kilpailun ulkopuolisille , perheelleni, sukulaisille ​​ja ystävätäville, omille sponsoreille jotka ovat tukeneet minua koko tämän aikana, ymmärtäneet ja uskoneet minuun. Kiitos jokaiselle muistolle ja hetkelle joka olen saanut kokea, tämä on ollut paljon muuta kun kilpailu, ennen kaikkea olen oppinut itsestäni ja huomannut omat vahvuuteni ja heikkouteni, mitä voin parantaa ja mihin haluan keskittyä elämässä, mikä on tärkeintä . Minulla on koko elämä edessäni ja tämä on vasta alkua. Haluan niin koko sydänmellä auttaa ja tukea mahdollisimman monia, kiitos siitä sosiaaliselle medialle, sitä kautta minulla on myös mahdollisuus siihen, some on fantastinen tapa tavoittaa tuhansia ihmisiä samalla kertaa, ja uskomatonta miten paljon myös media on antanut minulle, median kautta olen tavannut uskomattomia ihmisiä.

Kuulemisiin <3

Miten Fitnessmalli kilpailu on muuttunut? Katsokaa video!

Fitness Modell 2017 – tävlingen kommer till ett slut!

HURRAA! Idag börjar den offentliga röstningen som påverkar STORT på tävlingen och just DU kan hjälpa och PÅVERKA genom att rösta!

Som ni kanske vet är Fitnessmodell-tävlingen annorlunda än någonsin tidigare. Syftet går ut på att samla poäng för varje kampanj och uppgift som vi fått under hela halva året. Det har varit lärorikt och utmanande. Men också roligt! Just nu kan man ”vinna” poäng genom denna omröstningen.

Så om du vill stödja mig i den tävlingen skulle det vara betydelsefullt och uppskattande att få en röst från dig. Jag vill vanligtvis inte ”tigga” efter röster men denna gång skulle det vara väldigt viktigt och värdefullt att få stöd, jag uppskattar din hjälp! <3

Omröstningen pågår endast en vecka och VARJE DAG har du chans att rösta! Här är länken till röstningen och ni hittar mig på namnet Amanda om ni inte känner igen mig från bilden såklart 😉

Så årets tävling passar mig nästan perfekt då årets Fitnessmodell tävling handlar om att hitta en ny inspiration på media. Vi bedöms inte alls genom utseendet eller träningsnivå, målet är att inspirera och motivera andra på sitt eget sätt, genom vem man är och vad man delar med sig åt andra offentligt, påverka och inspirera på hälsa och välmående i sociala media. Det är kanske det bästa med hela tävlingen, för hälsa är hur man mår, inte hur man ser ut.

Det finns tyvärr så mycket som är falskt och ohälsosamt i media så det inte går att undvika, det är därför jag vill påverka och förändra detta.

Jag har som mål att hjälpa, inspirera så många som möjligt, och därför via sociala media och dessutom på tre olika språk. Under tävlingsperioden har jag mest fokuserat på att utbilda mig inom marknadsföring, sociala media kanaler och så mycket mera inom det. Det är så stort att man inte begriper, det fina är att det växer hela tiden. Vi når ut till fler personer och på lättare sätt. Därav har jag inte hunnit speciellt skickat ut tillräckligt med eget innehåll på speciellt bloggen men också de andra kanalerna och framförallt hjälpa på alla sätt jag har velat..

Så vill tacka er alla som följer med mig, läser min blogg eller följer med mig på mina sociala media kanaler och jag hoppas ni gör det i fortsättningen också, beroende på hur tävlingen går så är vi ju fortfarande 10st Finalister och alla fortsätter inte som fitnessmodell bloggare, vi alla går olika vägar och jag tror vi alla kommer också lyckas med allt vi vill i livet, skapa vårt eget brand och nå våra drömmar vad det än sen gäller, vi alla är så olika och det gillar jag i denna tävling, vi alla har våra styrkor och svagheter,vi alla kan lära oss av varandra, det har varit väldigt fint att dela med resan med alla dessa personer.

Först nu tror jag att jag förstår att detta är en tävling, jag har sett det som en resa och erfarenhet som jag också berättade om dag 1. Visst går jag in fullhjärtat och ger allt jag kan för varje mål, men en tävling är bara en liten del av det, fokusen och det viktigaste enligt mig har varit allt framförallt JAG gått igenom, lärt mig och FÅTT under tidens gång. Jag ångrar inte en minut att jag deltog och är tacksam för att få vara med!

Jag har fått göra det jag älskar och ska fortsätta med efter tävlingen, som känns nästan konstigt att ens föreställa sig, plötsligt är våra Team-träffar över, det blir fokus på varje persons egen karriär som det visst varit nu också, men vi har alla varit ett team, vi har samarbetat och varit tillsammans i hela tävlingen, nu närmar det sig tävlingens slut och minnen stiger upp. Tacksamhet framförallt.

Tack till alla samarbetspartner som deltagit under resan, tack till alla följare och stödjare, tack till alla nya och gamla läsare, tack till Fitness organiserarna Emmi och Nina som skapat denna förändring i tävlingen och fixat allt från början till slut, som varit här för oss i alla lägen. Ni har lärt mig så mycket, gett mig oerhört fina minnen och framförallt hjälpt mig och jag tror oss alla finalister, att bygga upp en stark bränd och tro på att växa och bilda våra egna karriärer. Tack för ert tålamod och uthållighet, tid och förståelse, samt otroligt duktiga förmåga att själva inspirera speciellt, mig från era egna erfarenheter och inlärningar. Tackar också alla finalister, ni är otroliga allihopa, kommer bli tomt utan er kan man garantera! Tack till också livet utanför, min familj släkt och vänner som stöttat mig under hela resan, haft förståelse för en datanörd som tjej för ni har framförallt sett, att tjejen gör det som vill och brinner för det.

Tack för varje minne och stund, det är inte bara tävlingen som lärt mig utan framförallt har jag lärt mig av mig själv och mina intressen, vad är mina styrkor och svackor, jag har hela världen framför mig och detta är bara en början, jag är helhjärtad och så passionerad över att hjälpa, nå, stödja, så många som möjligt och tack vare sociala media har jag också möjlighet för det bakom media, vilket är fantastiskt för vi alla har ett liv utanför som är vägledare till det hela som händer i rutan.

Vilken lång text.
Vi hörs och ses! <3