VOITA LIPPU I LOVE ME -MESSUILLE!

Kommentoi miksi juuri SINUN kuuluisi voittaa lippu vuoden parhaimmille messuille!

0

Hei ihanat siellä ruudun toisella puolella!

Ihan ensimmäisenä haluaisin kiittää teitä kaikkia seuraajia ja blogin lukijoita tuestanne tämän puolivuotisen matkan aikana. Tsemppinne on ollut korvaamatonta ja haluaisinkin muistaa teitä kaikkia ihania arpomalla muutamia lippuja I Love Me -messuille jossa valitaan kuka on vuoden 2017 Fitnesmalli -kilpailun voittaja!

Kommentoi tämän postauksen alle miksi juuri SINUN kuuluisi voittaa lippu messuille. Arvonta suoritetaan keskiviikko iltana 18.10 klo 21:00 joten nyt äkkiä osallistumaan! Ps. Muistathan laittaa oikean sähköpostiosoitteesi, kun kommentoit, niin lippu päätyy varmasti oikeaan osoitteeseen 🙂

Toivottavasti näemme viikonlopun aikana ja muistakaa tulla ehdottomasti seuraamaan upeaa finaalihuipennusta sunnuntaina 22.10  paikanpäälle.

❤️:Yasmin